Holanđani još uvek ne znaju za pobedu na "Čizmi"

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 04.06.2018.
22:46
Izvor: Sportske.net

Večeras su se u Torinu sastale reprezentacije Italije i Holandije.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Interesantan duel odigran je na "Alijanc" stadionu u Torinu, na kraju su Italijani ostali kratkih rukava, kako ih je u poslednjim trenucima od pobede odvojio štoper Bornmuta Nejtan Ake.

Na kraju, duel dve reprezentacije koje nećemo gledati u Rusiji, okončan je bez pobednika, rezultatom 1:1 (0:0).

U prvom poluvremenu daleko bolji Italijani, igrao se četvrti minut kada je Beloti naterao Silesena da vadi loptu iz mreže, ali je nakon pregledanja snimka utvrđeno da je "Pevac" bio u ofsajdu, te je zahvaljujući VAR-u ostali 0:0.

U 32. minutu, nova šansa za napadača Torina, ali je Silesen bio dobro postavljen, te je lagano obranio njegov udarac.

Nije prošao ni pun minut, Verdi se našao u dobroj prilici, šutirao je levom nogom iz dobre pozicije u šesnaestercu rivala, ali je lopta prohujala iznad gola.

U nastavku, nešto bolja igra gostiju, na isteku jednog časa igre, Vilhena je pripretio sa ivice šesnaesterca, ali je lopta otišla malo iznad prečke.

Pet minuta kasnije, Depaj u prilici, pucao je glavom iz izgledne pozicije, ali je Perin bio na visini zadatka, te je sačuvao svoju mrežu.

A onda, samo dva minuta kasnije, prolaze Italijani po desnoj strani, a nakon prizemnog centaršuta sjajno se pred golom Holanđana snalazi Simone Zaza i donosi prednost "Azurima".

Kratko je trajalo slavlje Italijana, već u 69. minutu Krišito ruši Babela pred svojim kaznenim prostorom, a sudija mu pokazuje crveni karton.

Brojčanu nadmoć Holanđani koriste tek u 88. minutu, kada je Nejtan Ake odlično skočio nakon centaršuta Bergisa sa desne strane.

Na kraju remi, treći Holanđana na gostovanjima u Italiji, još uvek ne znaju za trijumf na Apeninima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke