Hofenhajm bolji od Hanovera, het trik Kramarića i golovi za špice!

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.04.2018.
22:26
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Hofenhajma slavili su na premijeri 32. kola nemačke Bundeslige.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Izabranici Julijana Nagelsmana nadigrali su na "Rajn-Nekar Areni" ekipu Hanovera rezultatom 3:1 (1:1).

Igrao se 16. minut susreta, kada je domaćin poveo. Pogrešio je jedan od najboljih defanzivaca lige ove sezone Salif Sane, izgubio je balans i onda je u padu poslao loptu pravo u noge Serža Gnabrija, koji nesebično proigrava Andreja Kramarića, a ovaj pogađa praznu mrežu gostiju za 1:0.

Samo osam minuta kasnije, stiže odgovor sa druge strane, Pirmin Švegled je prošao po desnoj strani ubacio je loptu pred gol Hofenhajma, a na pravom mestu našao se Karaman, koji ekspresno poravnava rezultat.

Do kraja prvog dela igre nije bilo golova, da bi nakon samo pet minuta igre u nastavku na scenu ponovo stupio Kramarić.

Nemački reprezentativac Kerem Demirbaj je izveo korner sa leve strane, lopta je pala na nogu hrvatskom reprezentativcu, a bivši igrač Dinama, Rijeke i Lester Sitija zakucava loptu u mrežu Hanovera za novo vođstvo Hofenhajma.

Pred kraj susreta je najpre u 84. minutu Adam Salaj bio jako blizu postizanja gola, ali je lopta nakon udarca glavom mađarskog internacionalca otišla tik pored desne stative.

Samo dva minuta kasnije, sjajnu partiju neverovatnim golom kruniše Andrej Kramarić. Šulc je poslao pas preko celog terena za hrvatskog napadača, ovaj je pobegao čuvarima, odlično prihvatio loptu, a onda majstorski sa oko 20 metara lobovao golmana Hanovera za 3:1 i svoj treći gol na susretu.

Pogledajte OVDE kako je to izgledalo.

Nakon što je Hrvat kompletirao svoj het trik sve je bilo jasno, Hofenhajm je upisao zaslužena tri boda i vratio se na željeno četvrto mesto na tabeli, sa bodom više od Leverkuzena, ali i utakmicom više od "Farmaceuta". Hanover 13. sa 16 bodova manje od večerašnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke