Hoce li Mata kazniti Murinja?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.04.2015.
10:28
Izvor: Sportske.net

Danas se igra derbi meč Premijer lige između Čelsija i Mančester Junajteda, a zvezda večeri bi mogao da bude Huan Mata.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Huan Mata će večeras biti u centru pažnje sportske javnosti.

Od 18:30 se sastaju Čelsi i Mančester Junajted na "Stamford bridžu", a navijači Mančester Junajteda svoje najveće nade gaje baš u ovog momka koji je prošle sezone stigao u Junajted iz njihovog današnjeg rivala za 37 miliona funti.

Nalazi se u sjajnoj formi, na poslednjih 5 utakmica postigao je tri gola, statistički podaci pokazuju da nikada nije bio bolji, čak ni u Čelsiju kada je proglašen za najboljeg igrača tima od strane navijača.

Ukoliko se desi da danas Junajted savlada Čelsi sigurno je da će biti jedan od kandidata za titulu, biće samo pet poena razlike u odnosu na vodeći Čelsi koji u ovom trenutku ima i utakmicu manje.

Navijači Čelsija nisu zaboravili ono što im je on dao za vreme svog boravka na "Bridžu", sigurno je da danas neće biti zvižduka upućenih njemu.

Murinjo se odlučio da ga proda velikom rivalu, mislite li da je pogrešio?

Pored njega, u neverovatnoj formi se nalazi i Ander Erera, još jedan Španac i fudbaler sredine terena od koga navijači očekuju mnogo danas u derbiju, tako da će Mančester Junajted definitivno imati svoje adute u meču sa ekipom koji predvodi Žoze Murinjo.

Luj Van Gal ima dosta problema sa povredama igrača, ali se uzda u ostatak ekipe i veruje da će doći do povoljnog rezultata danas.

Kakve im šanse dajete?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke