Hoće li Madriđani večeras promeniti mišljenje o Joviću?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 30.09.2020.
22:15
Izvor: Sportske.net

Srbin ponovo u centru pažnje.

Povezane vesti

Real Madrid je večeras ugostio Valjadolid, a drugu utakmicu u nizu, Luka Jović je dobio mesto startera, uz Karima Benzemu.

Zinedin Zidan je odlučio da izvede ponovo formaciju sa dvojicom napadača, a Benzemi i Joviću, pomagao je Isko kao najofanzivniji vezni igrač.

Real nije blistao, ali je Luka Jović iskočio u prvi plan. Jedini je ulazio u šanse, tačnije imao je dve, jednu odličnu i jednu iz koje nije bilo lako pogoditi.

U 17. minutu, Jović je dobio jednu paralelu sa desnog boka, delovalo je kao laka pozicija i navijači Reala su očekivali da će postići gol, ipak lopta ide preko prečke. Tu, bolju šansu pogledajte OVDE.

Na isteku 35. minuta Modrić je lepo odložio loptu do Jovića, a ovaj iskosa sa leve strane pogodio spoljni deo mreže.

Nije to bilo sve od Jovića u prvom poluvremenu, u jednoj situaciji je lepo prošao po levom boku i namestio šansu Marselu, ali je Brazilac u poslednjem trenutku izblokiran.


Takođe, u finišu prvog dela je primio jednu tešku loptu na grudi i izbacio Odrioziolu u prazan prostor, ali je iz odlične pozicije izostao dobar centaršut.

Sve u svemu, navijači su zadovoljniji Jovićem, na društvenim mrežama ističu da više učestvuje u akcijama, da je za razliku od Benzeme, imao dva šuta i da je bio konkretniji.

Na poluvremenu nije bilo golova, ali Luka Jović svakako ima razloga za optimizam posle daleko upečatljivije partije...

Baner 12

Ulazimo u foto finiš! ⏳✍️ Biće vatreno 🔥🔥🔥

Posted by Sportske.net on Wednesday, 30 September 2020

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Coole
Wednesday, 30.09.2020
23:05

Nece. Covjek jednostavno pojma nema

avatar
Badr Hari
Wednesday, 30.09.2020
22:45

Društvene mreže se usijale, Madrid u transu... još od Roberta Carlosa pre 20-ak godina pa do danas niko nije toliko blizu stative uspeo da šutira. Kakav Benzema, najobičniji amater za debelog Jovića. Bude li Jović u nastavku nekim slučajem pogodio mrežu sa unutrašnje strane sudija će označiti kraj utakmice, fudbal će prestati da se igra najpre u Španiji, a do kraja dana u Evropi i Svetu, svi će se pokloniti Bogu fudbala Joviću. :D