Hoće li ishod finala LŠ odlučiti dobitnika Zlatne lopte? Nema šanse...

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.06.2019.
11:27
Izvor: Sportske.net

Mnogi očekuju da bi eventualni pobednik, pogotovo ako to bude Liverpul, markirao i Modrićevog naslednika. Izgleda da nije tako...

screenshot - twitter.com/francefootball
screenshot - twitter.com/francefootball

Povezane vesti

Hoće li večeras biti odlučen novi vlasnik "Zlatne lopte".

Naime, sigurno je da Luka Modrić posle očajne sezone u Realu, ne samo da neće odbraniti krunu, već verovatno neće biti ni u izboru za najboljeg fudbalera sveta.

U Liverpulu se nadaju da bi pobedom, Salah ili Van Dajk mogli da stignu do trofeja. Veće šanse ima Egipćanin, pogotovo i zbog prošle sezone i on je drugi kandidat, po kladioničarima.

Prvi ostaje Leo Mesi i pored kraha Barse u Ligi šampiona i poraza u kupu, doduše ostaje Kopa Amerika, ali Mesi nikada nije mogao da računa na pomoć reprezentacije u ostvarenju svojih ciljeva. Čak, ako doživi novo razočaranje sa svojim državnim timom, to će mu umanjiti šanse za šestu "Zlatnu loptu".

Posle Mesija i Salaha, treći je Ronaldo, osvojio je titulu sa Juventusom, ali čini se da nema nikakvu šansu. Na četvrtom mestu je Eden Azar koji ima LE i odličnu ovog leta odlazi u Real.

Zanimljivo da su velike kvote na Eriksena i Kejna, ali bi Hari Kejn u slučaju da večeras osvoji trofej Lige šampiona sigurno bio u užoj konkurenciji. Sledi i finale LN, u Portugalu, tu su pored domaćina, Švajcarci, Holanđani i Englezi, pa i Kejn i recimo Van Dajk imaju šansu...

Nejmar i Mbape teško da imaju šansu, iako je Mbape rešetao mreže, a Nejmar bi, ako osvoji Kopa Amerika istakao kandidaturu.

Mnogi ipak veruju da je Mesi blizu titule, odnosno da ni ako Liverpul osvoji titulu prvaka Evrope, Salah pre svih neće, kao ni ostali klupski drugovi stići do naziva najboljeg igrača na svetu.

Doduše, ovog leta se igra i Afrički kup nacija, Egipat je domaćin, biće velika euforija, ali Salah je iscrpljen, a čini se i da "Faraoni" imaju slabiji tim od recimo Senegala koji predvodi Mane. U teoriji, ako "Lavovi Terangde" uzmu svoju prvu titulu (igrali su svega jedno finale) onda bi fudbaler Liverpula mogao da uđe u konkurenciju.

U svakom slučaju sve ostaje otvoreno, međutim kladioničari veruju da će na kraju slaviti Mesi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boixos_Nois
Saturday, 01.06.2019
16:21

Kakva bi nepravda bila prema Ramosu kada bi Van Dajk osvojio ZL. A Ramos svojim golovima donosio Realu titule LŠ-a i nije dobio zlatnu loptu.

avatar
T. Henry
Saturday, 01.06.2019
15:02

Ronaldo ne bi trebao da uđe u top tri jer nije ni prvi strelac italijanske lige, ali marketing je čudo

avatar
Tata Messi
Saturday, 01.06.2019
14:28

Realno da nije Messija Barselona ne bi osvojila ni Ligu,niti bi igrala u finalu Kupa Kralja ili polufinalu LS.Messi jos osvojio Zlatnu kopacku a realno je bio najbolji po igrama ove sezone

avatar
scofield
Saturday, 01.06.2019
14:19

Virdzil Van Dajk

avatar
_mladenq
Saturday, 01.06.2019
11:52

Kakav crni Salah, Messi i u 31oj dvije klase iznad.

avatar
Dante Hell
Saturday, 01.06.2019
11:32

Kakvo tankanje na Mesija, kakav bre Mesi...