Hoće li Gece na Svetsko prvenstvo?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.10.2017.
19:43
Izvor: Sportske.net

Da li je Mario Gece konačno u onoj pravoj formi u kojoj je bio nekada, kada je prelazio u Bajern iz Minhena?

BETA/AP Photo/Michael Probst
BETA/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Mario Gece je važio za možda i najtalentovanijeg fudbalera na svetu u jednom trenutku, kasnije je osvojio i Svetsko prvenstvu, postigao je odlučujući gol protiv Argentine u finalu.

Ipak, od te 2014. godine je imao velikih problema, što sa formom, što sa povredama, vratio se iz Bajerna u Borusiju, a sada kaže da je ponovo spreman 100%.

Polako ali sigurno se vraćao tokom oktobra nakon povrede.

"Konačno sam 100% spreman. Oktobar je prošao veoma dobro za mene i na terenu se osećam fantastično", rekao je Mario Gece.

Ono što je zanimljivo, jeste statistika koja kaže da Mario Gece prelazi isti broj kilometara u proseku kao kada je prvi put bio u Borusiji, nešto preko 11,5 kilometara po meču.

Hoće li se vratiti u reprezentaciju Nemačke?

"Moram još da radim kako bi se vratio u reprezentaciju. Naravno da želim da budem deo nje. Ipak, selektor donosi odluku, na meni je da radim", rekao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 27.10.2017
20:09

Koliko je zivot nepredvidiv i koliko je fudbal cudna igra,najbolje pokazuje fudbalska prica Gecea...Covjek koji je sprijecio Messija da osvoji Mundijal.A prije toga prakticno da nije ulazio u igru,bio je rezerva...Ili Finale eura kada se Ronaldo povrijedio i niotkud se pojavio Eder i u produzecima donio titulu Portugalu,a tog Edera nema ni na mapi posle Eura,usao covjek i dao gol za titulu.Cudne,neobjasnjive stvari.

avatar
Dale Cooper
Friday, 27.10.2017
23:31

Neverovatno...

avatar
scofield
Saturday, 28.10.2017
13:13

A jel ti krivo?