Hoće li Bane igrati protiv svog Čelsija?

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.09.2020.
11:08
Izvor: Sportske.net

Bio bi to sjajan povrata u Premijer ligu.

Twitter/WBA
Twitter/WBA

Povezane vesti

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona su loše otpočeli svoju prvu sezonu u Premijer ligi posle povratka, doživeli su dva teška poraza uz gol razliku 2:8.

U porazu od Evertona su doživeli i dva velika peha, crvene kartone su zaradili levi bek Kijeran Gibs i trener Slaven Bilić.

U međuvremenu su ispali i u Liga kupu na penale od Brentforda, a na tom susretu je priliku da u dresu "Vrećica" debituje dobio srpski fudbaler Branislav Ivanović.

On se tako vratio na Ostrvo posle tri godine u dresu Zenita iz Sankt Petersburga, a utisak je da bi svoj prvi meč u PL posle duže vremena mogao da odigra protiv svog bivšeg kluba, Čelsija.

"Plavci" za vikend gostuju na "Hotornsu", Srbin je odigrao 60 minuta protiv "Pčela" u kupu, mnogi se nadaju da će biti spreman za težak duel sa Lampardovim pulenima, ali Bilić je svestan da Srbin možda neće biti spreman.

baner

"Sa jedne strane, nije dugo igrao i nedostaje mu par utakmica. Naravno da će biti sve bolji i bolji.

Odigrao je meč protiv Brentforda, 60 minuta, delovao je dobro. Ipak, još uvek nije dovoljno spreman, ali će spremniji postajati samo ako bude igrao.

Nisam još uvek siguran kada je u pitanju utakmica sa Čelsijem. Možda je prerano za njega, ali mu malo nedostaje da bude potpuno fit.

On ima iskustva, ima kvalitet, on je takav tip, sa njegovim fizikalijama mu nije potrebno mnogo mečeva ili treninga da bi došao u top formu. Videćemo, ali uskoro će sasvim sigurno postati standardan
", izjavio je Bilić.

Dakle, Ivanovićev nastup protiv bivšeg kluba je pod znakom pitanja, videćemo da li će Bilić biti spreman da mu ukaže šansu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 25.09.2020
21:56

Istorijski gledano najbolji desni bek kojeg je Celzi imao barem zadnjih 15-20 godina ja nisam vidio boljeg malo je slabiji bio kao bek ofanzivno ali znao je nabaciti cak i davati golove ali covjek odbrambeno je bio neprelazan a mogao je igrati i kao stoper.Jednostavno bio je zvjer kao stvoren za PL jak u duelima u skoku zabio tonu golova glavom rjetko kada pravio greske.Cech,Terry,Carvalho,Ashley Cole,Ivanovic,Essien,Ballack,Lampard,Joe Cole,Anelka,Drogba.Nas zlatni tim nasa najbolja generacija .