Hoće li Bačuaji ostati u Valensiji i nakon završetka pozajmice? Stigao odgovor i to od njega!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 01.10.2018.
19:50
Izvor: Sportske.net

Miši Bačuaji igra odlično, ali nikako da dobije šansu u Čelsiju.

EPA-EFE/JUAN HERRERO
EPA-EFE/JUAN HERRERO

Povezane vesti

Čelsi se i ove sezone odrekao Mišija Bačuajia, ali ne zadugo.

Ovaj napadač nije imao prostora da igra pored Olivijea Žirua i Alvara Morate u formacijama Mauricija Sarija, pa je ponovo poslat na pozajmicu, za razliku od prošle godine kada je bio u Dortmundu, sada je u Valensiji.

Bačuaji je istakao da sigurno neće ostati u tom klubu nakon završetka sezone.

"Ne, ja ne tragam za transferom. Imam mnogo poštovanja za Čelsi i volim taj klub. Pozajmica je važna za moj razvoj, da pokažem koliko sam dobar u jakim klubovima, da kada se vratim u Čelsi budem bolji igrač", rekao je Bačuaji.

Belgijski napadač ima 24 godine i nema sumnje da u klubu razmišljaju sve više o njemu posebno nakon slabih igara Olivijea Žirua i Alvara Morate na startu sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Viktor Furce
Wednesday, 03.10.2018
06:13

Trebali smo dovedemo IGUAINA a BACHU da ga menja

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 02.10.2018
01:48

Morata nazalost svojom dobrom kretnjom samo sebe obruka na kraju,dugo je vec tu i da li ce ikada ispraviti onaj svoj smotan sut pitanje je,Bacuaji je bolji od Morate trenutno a vjerovatno i od Zirua koji je u godinama. Covjek prosto zna da postigne gol za razliku od Morate

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 02.10.2018
00:56

Nadam se da Batshuayi ima strpljenja da zaigra u Celziju s obzirom da je isao na dvije pozajmice pogotovo ova druga je bila nepravedna jer je sigurno bolji od Girouda igrac a s obzirom na formu Morate igrao bi ispred njega u prvih 11 .2016 kada je kupljen vidio sam da ima potencijal da bude kao nekada Didier Drogba jer su slican tip napadaca.U ovakvom timu Celzija sa napadackom filozofijom ,sjajnim trenerom, sa dosta nizim i tehnicki nadarenim igracima Batshuayi bi dobijao od krilnih igraca i veznjaka lopte kao na tacni i sigurno da gledajuci na formu Morate i Girouda da bi davao vise golova od obojice.Nadam se povratku Michija jer je to zasluzio...

avatar
Monday, 01.10.2018
22:29

Pa trenutno sigurno deluje bolje od Morate i Zirua. Nego videcemo kako Ziru odigra do kraja sezone. Ali ono sto je definitivno da od januara treba da se trazi neki vrhunski napadac.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 01.10.2018
20:30

Kralju nadam se da ces konacno dobiti priliku i to onu pravu jer vredis!

avatar
Zauvek Plavac
Monday, 01.10.2018
20:06

Mislim da bi ga trebalo vratiti u januarskom roku, ako se dobro pokaže dotle. Nisam baš siguran da će se dotle Žiru i Morata mnogo popraviti.

avatar
Monday, 01.10.2018
22:39

Pa verujem da ce Ziru vise da uradi od Morate ! Jer Ziru sigurno nece biti golgeter, ali mnogo pomaze krilnim igracima da se uvlace u 16, dobro se gradi i stvara prostor svojim igracima. To se i vidi po broju golova Azara,Pedra, Viliana... Tako da od njega nema neka velika cifra golova da se ocekuje ove sezone. Od Morate ne ocekujem nesto veliko, u svakoj utakmici ima priliku ali zavrsnica mu je jedna velika 0 !

avatar
Zauvek Plavac
Monday, 01.10.2018
20:05

Svaka čast na takvom stavu, majstore! Ni trunke ega niti sujete kod njega. Nikad mi neće biti jasno zašto mu nije pružena šansa sada kad nam je napad nikad gori, siguran sam da bi se dobro uklopio u Sarijev sistem. Ove sezone će se sigurno dobro pokazati i onda će, nadam se, od naredne igrati redovno u Čelsiju.