Hoće li autobus Sitija ponovo biti napadnut?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.11.2019.
11:38
Izvor: Sportske.net

"Građani" se pribojavaju puta u Liverpul...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

U Sitiju se opet plaše puta u Liverpul. Sećate se kako je autobus napadnut i koliko je pobesneo Gvardiola, sada pred novi derbi prvenstva, ponovo se postavlja pitanje šta će se desiti.

Policija će promeniti rutu, za sada nema kao prošli put poziva navijača Liverpula da ponesu pirotehniku, pivo, zastave i transparente i da "Građani" dobiju doček kakav zaslužuju.

Prošli put je policija reagovala loše, otkrila je putanju autobusa, sada bi ruta trebalo da bude određena u tajnosti. Navijači Liverpula veruju, mnogi kažu da su u pravu, da ovakav doček, ipak nekarakterističan za novija vremena u PL sabije srce u pete rivalu.

Liverpul ima šest bodova prednosti, ako dobiju na "Enfildu" Siti napraviće, bez sumnje, veliki korak ka tituli koju čekaju tri decenije.

Sa druge strane, Siti je prošle godine stigao -7, veruju da će pokazati u direktnom sudaru da su bolji tim i održati trku za titulu zanimljivom.

U centru pažnje biće i Rahim Sterling, nekada zvezda Liverpula, kao i uvek čeka ga paklen doček, pod Pepom je izrastao u jednog od najboljih igrača na svetu.

Recimo i to da Siti dugo nije slavio na "Enfildu", da je prošle godine odoleo, ali godinu dana pre toga izgubio u trileru sa 4:3, da je prošle godine Klop eliminisao Pepa iz Lige šampiona sa dve pobede.

Redsi su izgubili trku za titulu prošle sezone, ali su postali prvaci Evrope, ove godine deluju kao tim koji će konačno pobediti u Engleskoj i jedini na tom putu je Siti.

Veliki derbi se igra u nedelju od 17:30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Friday, 08.11.2019
19:45

Cccc jos jedan pokazatelj koliko su mali klub postali kad se sluze ovako nasilnickim metodama, divljaci, luzeri i divljaci

avatar
_mladen_
Sunday, 10.11.2019
00:10

Toliko su veliki da ne prestajes pricati o njima. :)

avatar
Patrick Berger
Friday, 08.11.2019
19:27

Rodzers je od Sterlinga napravio igraca, dao mu sansu, usled propalog transfera Konopljanke! Gvardiola je nesumnjivo odlican trener, al me neodoljivo podseca na Fil Dzeksona, okupi drim tim pa onda mudruje!

avatar
NikkiCFC
Friday, 08.11.2019
18:52

Od scousera nista ne cudi...

avatar
LFC*19
Friday, 08.11.2019
14:11

Jedna ispravka, City nije stigao -7 prosle godine, to ste mnogo puta pomenuli do sada. Liverpool je svaku tekmu u decembru dobio prosle godine (njih 8) i preuzeo prvu poziciju tim nizom. Imao je 7 bodova viska uz utakmicu vise (koju je City ubrzo i dobio) tako da je sa pobjedom nad Liverpoolom sa 7 dosao na samo bod zaostatka. dakle, Liverpool je imao 4 boda viska, tako je na kraju bilo, a ne 7! Da pojasnimo i tu specificnost, klub moze usled obaveza ili bilo kojih drugih razloga zaostajati po jednu, dvije cak i vise tekmi, to ne znaci da mu ovaj drugi bjezi zbog toga neke bodove, dok se te tekme ne odigraju. Posto se vec utakmica odigrala, i City je pobijedio, LIverpool je znaci imao 4 boda viska i to je najveca prednost bila te godine, koju je zasluzio Liverpool pobjedama u decembru prosle god.

avatar
_mladen_
Sunday, 10.11.2019
00:12

Druze ne moras se toliko truditi, nikome to nije bitno, vec prave price. Cela Engleska prica kako su ispustili 7 bodova prednosti koji nisu nikad ni postojali, ali bitno je da se prica. :)

avatar
LFC*19
Tuesday, 12.11.2019
08:48

pa da, u pravu si.