Hoće li Arsenal menjati kapitena? Evo odgovora!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 31.10.2019.
14:27
Izvor: Sportske.net

Nakon incidenta tokom remija sa Kristal Palasom, povela se priča da bi vezista mogao da ostane bez trake.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Slabe rezultate u poslednje vreme beleži ekipa Arsenala u Premijer ligi, nakon poraza od Šefilda remizirali su sa Kristal Palasom kod kuće.

Susret sa "Orlovima" obeležio je kapiten Arsenala Granit Džaka, koji je u 61. minutu napustio igru, Emeri je odlučio da ga zameni pri rezultatu 2:2.

To se švajcarskom reprezentativcu očigledno nije dopalo, dobio je i zvižduke sa tribina, što je isprovociralo reakciju kod kapitena "Gunera".

On je najpre poručio navijačima Arsenala da "odj***", a potom je u besu skinuo dres i bacio ga na zemlju.

Njegova reakcija naišla je na brojne osude, pa se povela i priča da bi mogao da ostane bez kapitenske trake, koju je ove sezone dobio.

Ipak, sudeći po poslednjim informacijama, Džaka će ostati kapiten ekipe iz Severnog Londona i u narednom periodu.

"Trener će odlučiti da li on ostaje kapiten ili ne. Ali što se nas tiče kao grupe, podržavamo ga u potpunosti kao lidera.

On je divan momak, ali je pomalo potišten, ima dobru porodicu, dobro srce i voli ovaj klub. Kada neko prođe kroz tako nešto, moramo da ga podržimo do kraja i da ostanemo zajedno. Želeli smo da dobijemo utakmicu zbog njega.

Bio je to veliki šok jer svi znamo koliko voli klub. Svi imaju emocije. U tom trenutku nije o tome razmišljao jer je bilo 2:2 i navijači su hteli da dobijemo utakmicu. Osećala se nervoza na stadionu, ali mislim da ako se ponovo nađe u takvoj situaciji neće razmišljati o tome i brzo će izaći
", izjavio je mladi golman Arsenala Emilijano Martinez, nakon poraza posle izvođenja jedanaesteraca u Liga kupu od Liverpula.

Kako stoje stvari, Džaka ima podršku svlačionice i sva je prilika da će i u nastavku sezone nositi traku kao kapiten fudbalskog kluba Arsenal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex#10
Sunday, 03.11.2019
01:59

Mozda je on i englez. Ko zna. Mozda od malih nogu navija za Arsenal. Mozda mu i cela porodica vec generacijama unazad navija za Arsenal.

avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 31.10.2019
16:24

I ja sam divan momak i imam dobru porodicu jel mogu ja da budem kapiten Arsenala?

avatar
AW1886
Thursday, 31.10.2019
16:21

Dzakica nek upali drona i nek voza Totenhemovu/Mancesterovu zastavu preko terena. Mislim da bi i posle toga bio kapiten.
E moj Arsenalu, leteli su iz Mancestera i veci od njega iz manjih razloga a ovom se gleda kroz prste kao da je Maradona licno.

avatar
REVØLT
Thursday, 31.10.2019
15:36

Potisten je jer ima dobru porodicu? Sta jos treba da uradi da bi mu bila oduzeta traka?