Hoće ga Totenhem, ali Milan planira da gradi tim oko njega

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 08.05.2017.
20:14
Izvor: Sportske.net

Uprava Milana je za jedan od prioriteta postavila produžavanje saradnje sa krilnim fudbalerom.

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Stigao je u Milan kao igrač sa etikotom "promašaja " u Liverpulu.

Usledila je pozajmica u Đenovu, gde je konačno počeo da pruža dobre partije, te je Suso ove takmičarske godine dobio šansu i na "San Siru".

Bio je jedan od boljih fudbalera "Rosonera" ove sezone, postigao je sedam golova, bio jedan od najagilnijih ofanzivnih igrača u redovima Milana.

Novi sportski direktor kluba Mirabelji rešen je da ga zadrži u klubu i pored interesovanja koje je u poslednje vreme za njegove usluge pokazao Totenhem.

Navodno je želja Milana da gradi ekipu oko njega, spremili su mu i novi ugovor, prema kom će zarađivati 2,5 miliona evra po sezoni.

Ideja je da potpiše novu saradnju koja će trajati do 2021. godine, kako mu aktuelni ugovor ističe 2019. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossoneroug
Monday, 08.05.2017
20:53

Njega moramo zadrzati.... ako on odee ....

avatar
Monday, 08.05.2017
20:44

Kad bi pristali da nam zauzvrat daju Eriksena uz neku doplatu, nosio bih ga na ledjima do Londona cak i preko Lisabona:-D Nama treba OSAM za prvi tim i jos izvestan/odredjen broj njih za klupu i uzu ili siru rotaciju, uz vec postojece mladje igrace tipa Plizari, Kalabrija, Lokateli i Bonaventura, to bi mozda i moglo da lici na nesto. Znam da Dzek nije mlad, ali nije bas ni toliko star, a vadi ga to sto je domaci. Donaruma (?, Pliz/Plic)- ? (Kala), ? (?), Romanjoli (?- Paleta do nekih boljih dana, o stricu Gomezu razmisliti), ? (?- Antoneli do boljih dana)- mozak operacije (Lokateli), ? (Kucka isto do totalnog remonta iako je kritican kad udje sa klupe kao sto vec znamo:-)), ? (?- neko od onih koje vec imamo mada i ne mora, rekao sam vec da tu i Pasalica vidim, ali samo kao rezervistu i nista vise)- Suso (?), ? (?), ? (Dzek). Storari, Abate, Zapata, Paleta/Gomez, De Siljo, Vanhioni, Montolivo, Poli (Mentola ga je vec precrtao, da se zna, taj sigurno nece ostati), Bertolaci, Honda, Sosa, Baka, Lapadula (ovaj mozda cak i moze da ostane, ali da se grcevito bori za status druge opcije u napadu), Okampos- nazad isto kao i Fernandez ukoliko bude doveden neko na AMC, Djerar je tu neizvestan mada zapravo i nije, ne verujem da Milan tu moze da racuna na otkup, a mozda je i bolje sto je tako, sto bi se reklo, ko zna zasto je to dobro. Btw, Mauri nam se vraca, mozda bi i on mogao da bude od pomoci na sredini, bar nekoliko miliona evra manje da potrosimo ako bude dobro trenirao, isto vazi i za sve talentovane klince, ali mozda tek u narednim godinama, bio bi red da i od njih postane nesto jer vec predugo cekamo na talenat i svetsku zvezdu iz sopstvenih redova, a Milanova akademija to zasluzuje.

avatar
Monday, 08.05.2017
21:15

Ko bi za nas bio najbolja opcija za trenera (treba nam i to, samo da se ne lazemo i ne zavaravamo vise iako je to meni jos od letos, od pocetka bilo jasno)- Sari, Zardim ili mozda Nagelsman, njega odmah da potpisemo za narednih 30 do 40 godina pa da bude nas Gi Ru :-D

avatar
Bel
Monday, 08.05.2017
22:32

Eriksena i da jos doplate. ahahahha

avatar
Manager
Monday, 08.05.2017
20:33

Za Milan bi bilo odlično da ostane, nadam se da će ga zadržati.

avatar
Скаузерлија
Monday, 08.05.2017
20:31

Велика је грешка Ливерпула непродужавање уговора са Сусом али, да будем искрен, ни ја нисам веровао да може да израсте у квалитетног фудбалера.

avatar
Monday, 08.05.2017
20:18

Ima da padne u trans od takve nepristojne ponude:-D

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 08.05.2017
22:00

Nisam ja stvarno mislio ono za Lacio,ocigledno je bilo da se zezam.

avatar
Tuesday, 09.05.2017
07:54