Hitan sastanak na Kamp Nou, Mesi razočaran i iscrpljen - početak kraja?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 18.02.2020.
13:45
Izvor: Sportske.net

Barselona prolazi kroz više krugova pakla ove sezone.

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Jučerašnja vest i dalje potresa Kataloniju, Kadena SER je otkrila da je uprava Barse plaćala kompaniju koja je vodila negativnu kampanju protiv opozicije, pa čak i legendi kluba Ćavija, Pujola, Gvardiole, a danas je usledio nastavak priče.

Lionel Mesi i Đerar Pike su pokrenuli priču na zajedničkom četu sa ostatkom ekipe, Marka piše da je kapiten umoran i razočaran od poteza uprave i da su igrači zatražili hitan sastanak.

Predsednik Hosep Marija Bartomeu je pozvao igrače da se suoči sa njima i demantuje da uprava stoji iza ovoga, ali su dokazi previše čvrti da bi mu iko poverovao. Bartomeu nakon sastanka sa svlačionicom želi i da održi vanrednu konferenciju za medije na kojoj bi demantovao i opovrgao sve optužbe na račun uprave.

Ipak, opozicija ne prestaje da pritiska Bartoemua da raspiše vanredne izbore, a glavni kandidat je Viktor Font, koji je takođe bio meta "botova", koje je Barsa unamljivala da pišu negativno o njemu. Font je i danas dao intervju u kom je žestoko kritikovao poslednje poteze uprave kluba i deluje da će dobiti još veću podršku u borbi za vanredne izbore u junu ove godine.

Inače, nije tajna da je Font veliki prijatelj sa Ćavijem i Pujolom, i da upravo bivše kapitene želi da vrati u klub i započne revoluciju. Ćavi je baš zbog prijateljstva sa Fontom, odbio zimus ponudu da nasledi Ernesta Valverdea.

Baner

Da Bartomeu ne može mnogo toga da promeni, potrudio se i jedan od vođa istraživačkog tima koji je izneo sve podatke u javnost.

To je novinar Kadena SER Adria Soldevila koji je čak i javno izneo da su ga u Barseloni molili da ne izađe sa podacima koje poseduje.

"Barsa je pokušala da nas zaustavi kako ne bismo objavili ovaj slučaj. Mislim da je Bartomeu znao kakve informacije posedujemo. Iz Barselone su nas ubeđivali kako ovo ne treba da izađe u javnost, jer su znali da će loše uticati na ugled kluba. Takođe, ubeđivali su nas kako predsednik to ne zaslužuje", rekao je jedan od novinara koji je istražio i predstavio čitav ovaj slučaj.

Zaključak je da su igrači nezadovoljni, a pre svih Lionel Mesi, koji ne razmišlja o odlasku, ali želi promene, prenosi Marka. Barsa prolazi kroz težak period, a ova prljava kampanja protiv igrača i legendi kluba može da bude kap koja je prelila čašu... Odnosno, početak kraja trenutne uprave koja je na čelu već punih 7 godina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 18.02.2020
18:01

Svi komplet uprava, hobit , njegovi puleni tipa šakira..... OUT.

avatar
P. S.
Tuesday, 18.02.2020
15:48

Eto, a da nije ove prljave kampanje protiv legendi kluba ko bi mogao i da pomisli da je ova uprava Barse na čelu sa Bartomeu-om učinila sve što je mogla da upropasti Barsu? Kakvo iznenađenje... :D

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 18.02.2020
15:08

"Legendarni" Bartomeu mora da ide

avatar
The KING (return)
Tuesday, 18.02.2020
14:47

Vuce ga ide u PL da se okusa, sad Roman kad poludi i sikne 200 miliona za Mesija...

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 20.02.2020
11:51

Za taj novac Sancho,Werner i Chilwell i imamo tim .Giroud,Pedro,Alonso i Caballero su odsvirali svoje njih prodati i oslobodili bi se starijih igraca ostali bi sve klinci i ovi u srednjim godinama.