Het-trik Basa Dosta, Sporting zaseo na čelo tabele, Srbima ni mrvice za Božić

Autor: Boban Filipović
nedelja 07.01.2018.
20:57
Izvor: Sportske.net

"Lavovi" su pojeli Maritimo i provešće neko vreme na lidreskoj poziciji, a njihovi gradski rivali "orlovi" uspeli su da odnesu ceo plen sa gostovanja bez Srba u timu.

EPA/MARIO CRUZ
EPA/MARIO CRUZ

Povezane vesti

Bas Dost je imao šou večeras na 'Alvaladeu', zabeležio je het-trik, a Maritimo je iz Lisabona ispraćen "petardom" - 5:0.

Dost je postigao jedini gol u prvom poluvremenu, u 20. minutu meča, a onda je u nastavku usledila rapsodija zeleno-belih.

Posle nepunih pet minuta igre Brajan Ruiz je duplirao prednost 'lavova', a onda Dost u razmaku od svega pet minuta postigao još dva gola.

"Petarda" je pukla u nadokandi, Akunja je bio strelac.

Sporting je ovom pobedom preskočio i Benfiku i Porto i trenutno je prvi na tabeli, a da li će tu i ostati zavisi od ishoda večeranjeg meča na 'Dragau', gde će 'zmajevi' ugostiti Vitoriju Gimaraeš.

Nešto ranije, pobedu je zabeležila i Befika, lisabonski 'orlovi' su u gostima savladali Maoreirense sa 2:0 golovima Picija i Žonasa.

Reprezentativaca Srbije Ljubomira Fejse i Andrije Živkovića nije bilo ni u protokolu, kao ni potencijalnog srpskog reprezentativca Mileta Svilara.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rulermaster
Monday, 08.01.2018
11:48

Mogli ste i da napisete kako je Brajan Ruiz reprezentativac zemlje protiv koje cemo se nadmetati u Samari :)