Herta kuje planove vredne 200 miliona evra, Gruja dobija paklenu konkurenciju?

Autor: Stefan Matić
petak 27.12.2019.
23:26
Izvor: Sportske.net

Novi većinski akcionar planira ozbiljne investicije.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Prvi deo prvenstva tim iz Berlina završava na poziciji broj dvanaest, pre pet kola su bili nadomak borbe za opstanak. Promena trenera i dolazak Klinsmana na klupu je prodrmalo stvari, u narednih pet utakmica osvojeno je osam bodova.

Investitor Lars Vindhorst je sredinom novembra otkupio još 12.4 procenata akcija za sumu od 99 miliona evra te sada ima 49.9 procenata udela u vlasništvu berlinskog kluba što je maksimum do kojeg može stići zbog pravila 50+1 kada su u pitanju klubovi u Nemačkoj.

Odmah su najavljena i pojačanja, spekuliše se da će u narednom periodu Klinsman imati 200 miliona evra za trošak. Želje su maltene više-manje vezane za vezni deo terena što može biti potencijalan problem za Marka Grujića.

Vajgl Kalidjuri Borusija Salke

Pored pomenutog Džake, klub iz Berlina prati igre Julijana Drakslera iz PSŽ-a, zatim "milionera" Gecea i Vajgla, a tu je i odbačeni iz Totenhema, Viktor Vanjama kojeg želi i Seltik njegov bivši klub.

Videćemo kako će ovo sve izgledati, ali deluje da Herta može pomrstiti račune konkurenciji u Nemačkoj, za početak na transfer polju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salijeri29
Saturday, 28.12.2019
01:57

12% je kupio za 99mil. Koliko onda vredi Herta? 800 mil. Malo mnogo batice..