Heroju Parmine pobede nad Juveom stiglo 1000 sms poruka!

Autor: Beta Beta
nedelja 12.04.2015.
14:51
Izvor: Beta

Fudbaler 'Dukala' Hose Mauri, koji je postigao pobedonosni gol protiv 'Stare dame', rekao je da je dobio hiljadu sms poruka podrške i zahvalnosti.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Poslednjeplasirana Parma pobedila je juče na svom 'Tardiniju' vodeći tim Serije A Juventus sa 1:0 i nanela mu tek drugi prvenstveni poraz ove sezone.

Hose Mauri je postigao jedini gol na utakmici u 60. minutu.

Juventus je igrao bez nekolicine standardnih igrača, koje je trener Masimilijano Alegri odmorio zbog predstojeće utakmice sa Monakom u četvrtfinalu Lige šampiona.

"Dobio sam 1.000 sms poruka, kako da odgovorim na svaku? Ovo je najsrećniji dan u mom životu. Zahvalan sam bogu i mojoj baki, koji su me gledali odozgo.

Želim da podelim svoju radost sa navijačima"
, rekao je Mauri, preneli su danas italijanski mediji.

Parma je prošlog meseca saopštila da je bankrotirala i bilo je neizvesno da li će nastaviti takmičenje. čelnici Serije A napravili su plan da zbog regularnosti takmičenja klub završi sezonu, ali uz pomoć najjačih klubova.

"Verujem da će moj gol ući u istoriju, pošto nije lako dati gol Juventusu. U poslednjih sedam meseci smo preživeli pakao, ali sada smo se sabrali. Fudbal se igra i glavama, a ne samo nogama", dodao je Mauri.

Parma je poslednja na tabeli sa 16 bodova, a zbog neizmirenih dugovanja oduzeta su joj tri boda. Juventus je prvi sa 70 bodova i ima 14 bodova više, ali i utakmicu više od drugoplasirane Rome.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke