Heroj Mitar pred kamerama klupske televizije - Najlepši poklon za navijače Fulama!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.12.2018.
15:06
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Mitrović je po ko zna koji put u glavnoj ulozi od dolaska u Fulam. Lepši završetak za njega najbolje godine u dosadašnjoj karijeri nije mogao da poželi.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

I dalje se sumiraju utisci posle jučerašnje dramatične borbe između Fulama i Hadersfilda, koju je u poslednjim trenucima svojim golom rešio Aleksandar Mitrović, za trijumf ''Kotidžera'' od 1:0 i beg sa začelja tabele.

Navijači su oduševljeni, ponovo slave Srbina koji je u pravo vreme prekinuo kraći golgeterski post i sada na svom kontu ima osam postignutih golova od početka sezone u Premijer ligi.

''Sjajan momenat, sjajan dan i na kraju božićni poklon za naše navijače. Mislim da je bila teška utakmica, nismo imali sreće u prethodne dve utakmice, danas jesmo, ali sreću treba zaslužiti. Mi smo je zaslužili ovog puta, odigrali dobru utakmicu i osvojili tri boda'', poručio je Mitrrović, uz nadu da će njegov tim biti sve bolji.

A naredno iskušenje imaće već 1. januara od 16 časova, kada će gostovati ''ranjenom'' Arsenalu koji je juče doživeo debakl na ''Enfildu - 1:5 protiv Liverpula.

Upravo tim rezultatom je Arsenal početkokm oktobra savladao Fulam na ''Krejven Kotidžu'', što će Mitroviću i drugovima biti dodatni motiv da se prekosutra prikažu u mnogo boljem svetlu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke