Heroj! Kako je Dibala letos spasio Juventus sa desetak reči!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.03.2020.
11:54
Izvor: Sportske.net

Juventus slavi "La Hoju", ali neke stvari neće biti zaboravljene...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Majstorija Paula Dibale u derbiju protiv Intera je Juventus približila tituli. Naravno, pitanje je šta će biti sa prvenstvom, ali je Juve u "Derbiju Italije" pokazao da je mnogo kvalitetniji od rivala.

Za Argentinca ovo je 13. gol u sezoni, dodao je 12 asistencija, pa je MVP Juventusa, sasvim sigurno, ispred Ronalda koji je najefikasniji.

Uz to Ronaldo je standardan, dok Dibala deli minutažu sa Iguainom.

Svojim igrama Argentinac je često spasavao Juve ove sezone, a po svemu sudeći spasao je i direktora Paratićija koji je želeo da ga proda.

U jednoj od utakmica jesenas, Dibala je posle golova gledao ka loži Juventusa i gestikulirao, pretpostavljalo se da je podsetio Marotinog naslednika šta je želeo da učini.

U stvari, sada je jasno, on je već bio prodat Mančester Junajtedu, ali kada ga je menadžer Horhe Antun nazvao da kaže da su pregovori uspešni, on je odbio.

"Ne zanima ne novac, ni šta su se dogovorili, ostajem ovde", stavio je Dibala tačku.

Ovo će mu pribaviti kultni status među navijačima Juventusa, nije hteo da napusti klub i sada pregovara o novom ugovoru. Juve ne samo da ne želi da ga menja za Pogbu, već će mu ponuditi više od 10 miliona po sezoni i načiniti ga najplaćenijim igračem Serije A posle Ronalda.

Zanimljivo da je Junajted nudio Lukakua u zamenu za Dibalu, i da je Juve zagrizao, mada su čekali Ikardija, sinoć se Belgijanac nije video, potvrdilo se ponovo da u velikim utakmicama on jednostavno nikada nije na očekivanom nivou, gotovo da nije pipnuo loptu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Monday, 09.03.2020
21:35

Dibala je cist talenat. Profil igraca koji je u manjku.

avatar
Zoran Krstin
Monday, 09.03.2020
15:46

Dybala doduše igra čak bolje kad ulazi sa klupe nego kad je u startnih jedanaest. Izgleda kao da u njemu proradi neki inat "osvetnika".

avatar
Don Luciano
Monday, 09.03.2020
14:03

Jedini istinski naslednik Del Piera,nadam se da ce ostati jos dugo dugo godina u juventusu

avatar
NajveciŠvaler
Monday, 09.03.2020
18:04

Samo je jedan ''Pinturicchio''

avatar
No rules
Monday, 09.03.2020
13:32

Dibala je klasa, desetka za primer. Sa druge strane i Lukaku je htio samo kod Kontea, ta prica da su dogovorili razmenu sa Junajtedom ne stoji.

avatar
juvealexx
Monday, 09.03.2020
14:50

Ali zato je conte i inter svim "silama" pokušao da dovede dybalu , naravno da je Juventus odbio a i sam dybala 😉

avatar
Mak-Juventino
Monday, 09.03.2020
22:54

Mozda su hteli da tako bude , United i Juventus , ali najvise se tu pita Lukaku , a on je dobio to sto je hteo ! I naravno , nije pogresio ! Sportski pozdrav