Haverc stigao, sada sledi Lampardova "metla" - Zašto se navijači Čelsija pozivaju na "crvene đavole"?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 07.09.2020.
10:30
Izvor: Sportske.net

Leto velikih troškova a sada sledi i rešavanje prekobrojnih.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Roman Abramovič se ovog leta itekako 'otvorio'.

Ova transfer pijaca podseća na neke ranije kada je Rus kupovao na sve strane. Podsetimo Čelsi je tokom prošle sezone imao suspenziju po pitanju prelaznih rokova, a tokom ovog roka stigli su Verner, Zijeh, Haverc, Čilvel, Tijago Silva i Malang Sar.

Ipak sada sledi onaj drugi deo posla, oslobađanje "tereta" - a u Čelsiju ga baš i ima.

Novinar Ornstejn navodi da je klub otvoren i za ponude oko Žoržinja i Barklija. Dvojac je imao odličnu minutažu tokom prošle sezone, ali veza će doživeti i najviše promena.

Tu su i već dobro poznati fudbaleri koje Englezi zovu "dead wood", svoje ugovore i dalje imaju Zapakosta, Drinkvoter, Kenedi, Batšuaji. Sa pozajmica se vraćaju Bakajoko, Ampadu - francuski internacionalac bi mogao nazad u Milano.

Situaciju neracionalne kupovine se najbolje razume kada uzmemo primer Kenedija. Brazilac je u Čelsiju od 2015. godine, četir sezona je već po pozajmicama. Jednu u Votfordu, dve sezone u Njukaslu i prethodnu je bio u Hetafeu.

Barkli

Brazilac će kako deluje ponovo dobiti priliku da nastupa u Primeri, narednu sezonu bi trebao da provede u Granadi - takođe na pozajmici.

Simpatizeri Čelsija su pak danas imali i jedno neočekivano, za mnoge ružno, iznenađenje. "Plavci" su predstavili i svoju treću garnituru dresova, Najk je 'prepisao' od komšija pošto su dresovi nalik onima koji nose igrači Kristal Palasa.

Usledila je prozivka sa navijačima Mančester Junajteda. Treća garnitura "đavola" je u zebra stilu, prava glavobolja koji je teže gledati.

Bonus baner
  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 07.09.2020
19:04
avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 07.09.2020
13:13

Sto se mene tice nadam se odlasku viskova Batshuayia,Emersona,Barkleya, Pedro i Willian su odavno otisli ,Giroud neka ostane mozda i Zouma, nikako prodaja Jorginha potreban je ovom timu glupo je samo da zavisimo od Kantea i Kovacica na sredini mora tu bit alternativa uz Loftus Cheeka koji je isto tu,po meni je Jorginho klasa i nema prodaje a pogotovo je suludo pricati da Kante ode koji ce biti vodja tima uz Azpilicuetu .

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 07.09.2020
10:39

Da su pametni, da prodaju sav visak. Imaju sada na levoj strani Alonsa, Palmierija i Cilvela. Imaju 4 napadaca, ako Haverca racunamo kao desetku a ne napadaca, i treba da se rese bar jednog.
Samo prodajama mogu da pokriju barem pola onoga sto su potrosili, jer Barkli i Drinkvoter ne mogu da igraju u ovom timu a tu su, primaju masnu lovu a ne rade nista.
Jedini od ovih kjeg vidim kao korisnog jeste Bakajoko. Ali on se nije bas pokazao pa je za ocekivati da i on ode

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 07.09.2020
17:08

Golmani : Kepa,Caballero i jos jedan nadam se , Stoperi :Rudiger,Silva,Christensen,Sarr,Zouma, Bekovi : Chilwell i Alonso lijevo desno James i Azpilicueta, Veznjaci: Kante,Jorginho,Kovacic,Loftus Cheek,Mount,Havertz, Krila : Pulisic,Hudson Odoi,Ziyech, Napadaci :Werner ,Abraham,Giroud....Takodjer Havertz ili Mount mogu igrati kao krila jer su ofanzivni vezni obojica.Svi ostali koji po meni nisu nabrojani su visak u ovome Celziju .Ti viskovi po meni su Emerson,Batshuayi,Pedro i Willian su odavno otisli,Barkley, Drinkwater i Bakayoko svakako se ne racunaju to ce biti prodato isto.Zapakosta i Ampadu isto na prodaju obojica uz ove sve nabrojane viskove .

avatar
NIKE
Tuesday, 08.09.2020
21:39

Slazem se jedino si zaboravio malog Bili Gilmora koji ce dobiti sansu u vezi prije Zorzinja kao i na kraju prosle sezone.. iako je jos ozlijeđen.. ostalo je sve super.. rezervni golman ce vjerovatno biti Mendy i to je sve..