Hart rešio da demantuje Gvardiolu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.08.2016.
21:44
Izvor: Sportske.net

Golman Mančester Sitija Džo Hart dobio je večeras priliku da počne prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni, a već u prvom poluvremenu duela sa Steauom rešio je da demantuje Pepa Gvardiolu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Velika prašina podigla se na Ostrvu na startu nove sezone kada je novi menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola doneo odluku da mesto startera na golu "Građana" nameni Viliju Kabaljeru.

Reprezentativcu Engleske Džou Hartu zamereno je što nema dovoljno dobru igru nogama što je kvalitet koji Pep Gvardiola zahteva od svojih golmana.

Zbog toga je Španac rešio da angažuje Klaudija Brava i time definitivno dao Džou Hartu znak da je vreme da krene u potragu za novim klubom.

Večeras je Pep Gvardiola u revanš susretu plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona pružio šansu Džou Hartu, a engleski golman rešio je da mu pokaže da je pogrešio.

Svi pasovi koje je Džo Hart uputio nogom ka svojim saigračima tokom prvog poluvremena duela sa Steauom bili su precizni čime je pokazao Špancu da neće tek tako dopustiti da ga otpiše i progna iz Sitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke