Haos u Napoliju, Sari odlazi?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.02.2017.
09:31
Izvor: Sportske.net

Trener već bio na korak od toga da napusti klub pre nekoliko nedelja, sada je situacija neizdrživa?

BETA/AP Photo/Salvatore Laporta
BETA/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Napoli se drži na trećem mestu, a kakva je situacija u klubu, to je podvig.

Naime, rat između predsednika De Laurentisa i svih ostalih traje mesecima, a otkriveno je da je urlao na trenera posle remija sa Palermom pre nekoliko nedelja.

Sari mu nije ostao dužan, već se spremio da ode, ali su ga igrači nekako odgovorili.

Novi incident je izbio posle meča sa Realom, kada je predsednik kritikovao i trenera i igrače, pominjao "mu...", dovodio u pitanje taktiku i izbor igrača i tvrdio da je trebalo da prime šest golova.

Sari i fudbaleri su gazdi odgovorili da može da priča šta hoće, pobedili su u Veroni, ostali u trci za vrh tabele, a navijači su stali uz tim, na "Bentegodiju" su viđeni transparenti sa uvredama na račun predsednika.

Kako pišu italijanski mediji, atmosfera je očajna, iako ekipa pobeđuje. I direktor Đuntoli je najavio da će otići, ako ode Sari.

Prošlog leta De Laurentis nije ponudio novi ugovor treneru, iako je ovaj uveo ekipu u Ligu šampiona, a više puta je u javnosti kritikovao neke poteze stručnjaka koji je na meti Rome, a priča se i Juventusa.

Sariju ističe ugovor, i kako se priča, bez obzira na sve, on ga neće produžiti jer ne želi više da sarađuje sa De Laurentisom.

U Italiji ne valja ni kada se pobeđuje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 21.02.2017
14:02

Sari ide u Juventus, Milan ili Romu (ako ode Alegri/Spaleti, a Montela je siguran da ide iz Milana).

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 21.02.2017
12:47

Mozda predsednik radi za Real, mozda su se on i Perez nesto dogovorili.

avatar
juve! zizu! real!
Tuesday, 21.02.2017
11:15

Da li je iguain pricao istinu u vezi ovog predsjednika?

avatar
ProudKnight
Tuesday, 21.02.2017
11:01

To bi bila velika greška. Mnogo je bolje da iskompleksirani predsednik ode iz kluba. Ovaj trener odlično radi svoj posao. Napoli igra lijep, atraktivan fudbal, a u revanšu protiv Reala, pred domaćim navijačima, ništa nije nemoguće. Ne znam šta on očekuje, s druge strane ima najbolji tim u Evropi, prošlogodišnjeg i još uvijek aktuelnog šampiona Evrope. Igrači su pokušali, trudili su se, ali jednostavno, fali im još dodatnog kvaliteta i iskustva takođe, prvenstveno u odbrani. No, dobrim putem su krenuli, imaju dobar niz rezultata u ligi, tako da ne vidim nijedan jedini razlog za otkaz. Uzgred, ukoliko do toga i dođe, mislim da bi on bio dobra opcija za Barselonu. Bio bi to rizik svakako, ali onaj koji bi mogao relativno brzo, da se isplati.

avatar
Tuesday, 21.02.2017
12:15

Sve se slažem, sam je stvar i tome što je predsjednik u isto vrijeme i vlasnik, pa neće prodati svoj klub..

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 21.02.2017
14:03

..mene djeluje da De Laurentis najvise zamjera Sariju ne igranje ili vrlo malo igranja Maksimovica i u poslednje vrijeme Alana,koji su na insistiranje Sarija dovedeni i bogami papreno placeni!