Haos u Milanu, Boban pobesneo, dovodi trenera Intera?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.09.2019.
08:55
Izvor: Sportske.net

Zvonimir Boban nezadovoljan radom trenera, problem je novac i nedostatak alternativa, ali Milan već kontaktirao trenera gradskog rivala.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Milan je za četiri minuta sve prosuo u Torinu, treći poraz u pet mečeva.

Stvari su sada veoma ozbiljne, Zvonimir Boban koji je u lošim odnosima sa trenerom Đampaolom, mu je već poručio da su sledeće utakmice ključne, a istovremeno, Milan traži spremnu alternativu, ako doskorašnjem treneru Sampa bude uručen otkaz.

Zamera mu se mnogo toga, od izbora taktike, do izmena, preko nekorišćenja igrača koji su dovedeni tokom leta, poput Krunića i Benasera, pa i Tea Ernandeza, do nesposobnosti da kontroliše stvari na terenu u odlučujućim trenucima.

Đampaolo ima utakmicu ili dve da spasi posao, naime, čekaju Fiorentinu, gostuju u Đenovi, jedan poraz, možda već za vikend bi značio kraj.

Fond "Eliot" koji je vlasnik kluba nerado bi smenio trenera, istina njegova plata je tek dva miliona evra, ali svejedno, Amerikanci bi da izbegnu da plaćaju dva trenera.

Zanimljivo, procurela je informacija da je Milan kontaktirao Lućana Spaletija koji je na platnom spisku Intera posle otkaza prošlog leta, ali sigurno da bi nekadašnji trener Rome i Zenita bio papren, makar duplo skuplji od Đampaola. To je prvi stručnjak sa kojim je razgovarano, navodno će Boban probati da ubedi i neko veće ime da sedne na klupu Milana, ali mediji to odbacuju kao nerealno, jednostavno niko od onih najboljih, makar bili bez posla, se ne bi prihvatio ovakvog zadatka. Tim je prosečan, nema novca za pojačanja, čini se da klub tone sve dublje.

Možda to spasi Đampaola makar u ovom prvom udaru, možda Milan sačeka novembarsku pauzu, imaju Leće i SPAL kod kuće, kao i Lacio, ali gostuju Romi i onda 10. novembra Juventusu. Porazi na strani u derbijima, čak i ako sada sačuva klupu, značili bi kraj za trenera Milana.

Pominje se i povratak Gatuza, ali kako se priča, on nije baš raspoložen da preuzme Milan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Friday, 27.09.2019
17:08

Krunica PA I Ernandeza? Smesno. Tim nije bas prosecan, ali, daleko je od nekog za velika dela 1000%.

avatar
Butcher_of_Blaviken
Friday, 27.09.2019
16:27

Lepo sam ja letos napisao šta nas čeka sa ovim "stručnjakom", mada ni ovi na terenu nisu mnogo bolji. Ozbiljan trener mora da se plati, evo Alegri je slobodan, pa neka plate šta košta.

avatar
lol (NewProfile)
Friday, 27.09.2019
11:09

5 kola je odigrano a Milan je dao 3 gola, od toga 2 iz penala, 1 gol iz igre! I ovaj strucnjak jos sedi na klupi? Ako izgubi u nedelju od Fiorentine odma ga smeniti.

avatar
REVØLT
Friday, 27.09.2019
17:08

A ako bude iks? :-D

avatar
Amalainter
Friday, 27.09.2019
10:24

Trebali su ostaviti Gatuza..Covek se sa takvim timom borio za Ligu Sampiona..
Ovde ne pomazu ni 3 trenera..tako je kada dovode trece razredne igrace..

avatar
Oldboy
Friday, 27.09.2019
10:00

Džaba tim kad nemaš trenera, Spaleti je odlično prelazno rešenje, ali zna se bez ulaganja nema ni trenera

avatar
INTERnacionalist
Friday, 27.09.2019
09:24

Nije odje trener kriv..od gov*na se pita ne pravi!

avatar
Benz9
Friday, 27.09.2019
18:07

Izgleda da je onsa Gatuzo 2 godine jeo g..

avatar
Le Tissier
Friday, 27.09.2019
09:18

Da li je iko mislio da ce se drugacije zavrsiti? Jos jedan dokaz da se ljudi u iz fudbala ne bave vise fudbalom nego nekim svojim kombinacijama. Ko je bre Djampaolo da vodi jedan Milan u kakvom god stanju da je sad i jos da ima zadatak da ostvari neki rezultat, smesno...