Haos u Bordou, Pojet suspendovan

Autor: Beta Beta
petak 17.08.2018.
15:32
Izvor: Beta

Nakon prodaje napadača, nastala je prava ludnica u francuskom klubu.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Uprava fudbalskog kluba Bordo suspendovala je trenera Gustava Pojeta na nedelju dana, posle kritika upućenih rukovodstvu zbog prodaje glavnog napadača, preneo je danas "Bi-Bi-Si" (BBC).

Pojet je rekao da je prava sramota što je klub bez njegove dozvole prodao Monpeljeu napadača Gaetana Labordea.

On je zapretio da će podneti ostavku, posle jučerašnje pobede protiv ukrajinskog Marijupolja (2:1), u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

"Nisam zadovoljan. To je moj najgori dan u klubu. Tražio sam da ga ne puste da ode dok ne dovedemo novog igrača. Doneću odluku. Ne znam da li će ovo biti kraj za mene u Bordou", rekao je 50-godišnji Pojet, preneo je "BBC".

Predsednik kluba Stefan Martin rekao je danas da je bilo tenzija tokom prelaznog roka i da je Pojet mislio da je "šef kluba".

"Mislimo da je preterao na konferenciji za medije, pa je klub doneo odluku (o suspenziji). Početak prelaznog roka doneo je tenzije. Iznenađeni smo njegovim oštrim nastupom posle pobede, pa smo preduzeli mere koje su morale biti preduzete. On nije šef kluba - ja sam šef zajedno sa vlasnicima i deoničarima", naveo je Martin.

On je dodao da će posle jednonedeljne suspenzije uprava kluba razgovarati sa trenerom o situaciji.

Pojeta je 2013. godine suspendovao Brajton zbog navodnog kršenja ugovora. On je na kraju otpušten, a tu odluku saznao je dok je radio emisiju uživo na televiziji "BBC". 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke