Hamšik: "Za mene postoji samo jedan klub"

Autor: Beta Beta
petak 18.11.2016.
14:36
Izvor: Beta

Slovački fudbaler Marek Hamšik rekao je danas da u Italiji za njega postoji samo Napoli i otkrio da je odbio ponude Juventusa, Intera i Milana.

BETA/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
BETA/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

"Mislim da je potpuno jasno da će u Italiji za mene postojati samo Napoli. Verujem da postoji šansa da ovde i završim karijeru. Ozbiljna šansa", rekao je Hamšik za Korijere delo sport.

Na pitanje da li je tačna informacija da je imao ponude Juventusa, Intera i Milana, Hamšik je odgovorio: "Da, mogu to da potvrdim".

Hamšik je u Napoliju od 2007. godine, a novinare je zanimalo da li bi više voleo da osvoji titulu u Italiji ili neki evropski trofej.

"Ne mogu da biram... Ali, Liga šampiona u praksi znači da si najjači tim na svetu. Lepo je misliti o tome, ali ne mislim da je to moguće", rekao je Hamšik.

Napoli je, posle 12 odigranih kola, na šestom mestu Serije A s 21 bodom, odnosno ima devet bodova manje od prvoplasiranog Juventusa.

"Napoli je sjajan tim, sposoban da igra izvanredan stil fudbala, na čemu sam zahvalan Mauriciju Sariju. Možemo da se nosimo s Juventusom, ali potrebno nam je nekoliko pobeda u nizu. Tri ili četiri uzastopne pobede bi nas približile. Optimista sam ili možda realista, jer znam vrednost naših protivnika", rekao je kapiten Napolija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke