Hamšik pred meč sa Zvezdom progovorio o neostvarenom transferu, a i Anćeloti može da bude ponosan...

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.11.2018.
14:07
Izvor: Sportske.net

Velika pažnja se u Italiji posvećuje dvoboju Napolija i Crvene zvezde u Ligi šampiona, a Marek Hamšik je u jeku ove medijske euforije progovorio i o nekim drugim temama.

Beta/Simone Arveda/ANSA via AP
Beta/Simone Arveda/ANSA via AP

Povezane vesti

Tridesetjednogodišnji Marek Hamšik je već 11 godina u Napulju, ostavio je dubok trag u ovom klubu, ali u Beogradu je odigrao samo 16 minuta protiv Crvene zvezde, kada su Napolitanci osvojili bod u Beogradu (0:0), proteklog vikenda je presedeo na klupi u iznenađujućem remiju protiv Kjeva, ali bez obzira, pred večerašnji okršaj je biranim rečima govorio o treneru Karlu Anćelotiju.

''Karlo Anćeloti je ljubazan čovek, nikada ne stvara pritisak. Sjajan je trener, imao je veliku igračku karijeru i zna kako da uspostavi dobar odnos sa svojim fudbalerima. Kao trener nema više šta da dokazuje, mnogo toga je osvojio u karijeri'', istakao je Hamšik.

U izjavi koju prenosi ''Tutomerkato'', Hamšik je potvrdio i da je pre dve godine bio na pragu odlaska iz Napulja.

''Bio sam blizu Dortmunda, pregovori su trajali, ali klub je pre kupovine nameravao da proda neke igrače, pa se sve odužilo i na kraju je ta priča produžena do narednog leta, ali onda nisam više želeo da napuštam tim'', istakao je Hamšik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke