Halilhodžić podneo tužbu zbog otkaza, cifra koju traži ostaviće vas bez teksta!

Autor: Beta Beta
utorak 22.05.2018.
12:02
Izvor: Beta

Bosanski trener Vahid Halilhodžić tužio je Fudbalski savez Japana i njegovog predsednika Kozoa Tašimu, pošto je dobio otkaz dva meseca pre Svetskog prvenstva u Rusiji.

Epa/Kimimasa Mayama
Epa/Kimimasa Mayama

Povezane vesti

Advokat koji predstavlja 65-godišnjeg trenera rekao je za Asošiejted pres da njegov klijent traži izvinjenje od Tašime i obeštećenje od jednog japanskog jena, što je manje od jednog centa američkog dolara.

Advokat je rekao da je Halilhodžića povredilo to što je otpušten sa mesta selektora i da se oseća izdanim.

"Ovo radimo zbog časti, čast nema cenu", naveo je on.

Halilhodžić je otpušten 7. aprila, a na klupi ga je zamenio Akira Nišino. U obrazloženju, Savez je naveo da je Halilhodžić otpušten zbog "nedostatka komunikacije".

Bosanski trener je 2015. godine preuzeo selekciju Japana, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i odveo je ekipu na Mundijalu Rusiji, a otpušten je posle razočaravajućih rezultata u prijateljskim utakmicama protiv Malija (1:1) i Ukrajine (1:2).



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
II Plava Horda II
Tuesday, 22.05.2018
14:08

Otpustise coveka posle prijateljskih gde se experimentise i daje sansa nekim koji nisu bili toliko aktivni a on ih odveo na SP, ovi Japanci gori od nas poludeli od radijacije.

avatar
Office
Tuesday, 22.05.2018
12:11

Kad cujem da porede njega i Muslina mnogo mi je smesno, pa Muslin je napravio sporazumni raskid, sto nam govori da nije bas ni on cvecka.