Halande, tanko je bilo, "samo" dva gola za 76 minuta! Verder i dalje tone, Bajern rutinski!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 01.02.2020.
17:27
Izvor: Sportske.net

Sjajan niz se nastavio.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Borusija iz Dortmunda je uspela da savlada Union iz Berlina, a mladi Haland je nastavio da rešeta. Ekipa Lusijana Favra je slavila protiv Union Berlina sa ubedljivih 5:0, gosti skoro da nisu pretili golmanu Burkiju, a možda je rezultat na kraju bio i previsok imajući u vidu da domaći nisu toliko šutirali u okvir gola.

Već nakon 20 minuta je bilo dva gola u mreži Union Berlina, a Sančo i Haland su nastavili svoju sjajnu seriju.

U nastavku Rojs je povisio iz penala na 3:0, da bi Vitsel i Haland samo potvrdili sjajan učinak.

Haland je malo pokvario svoj učinak, nije baš da daje na 12 minuta gol, sad je na 76 minuta postigao "samo" dva gola.

Augsburg je uspeo da savlada Verder i da mu zada nove muke. Jedvaj je autogolom doveo goste u prednost, a onda su Niderlehner i Vargas preokrenuli rezultat.

Fortuna je vodila protiv Ajntrahta i  umalo je stigla je do veoma bitnih bodova za nastavak prvenstva u borbi za opstanak. Prvi gol na meču videli smo u 78. minutu utakmice kada je Ajhan savladao Trapa, a onda izjednačenje kada je Čendler postigao gol u 3. minutu nadoknade.

Kostić igrao svih 90 minuta, Gaćinovića nije danas bilo u sastavu.

Preokret smo videli i u meču Hofenhajma i Leverkuzena. "Farmaceuti" su poveli sa 1:0 preko Diabija, ali su domaći preko Kramarića i Skova preokrenuli rezultat i slavili sa 2:1.

Bajern je rutinski savladao Majnc na gostovanju, poveli su posle manje od pola sata igre sa 3:0, da bi naprasno nakon toga stali. Ipak, bilo je dovoljno za pobedu.

Levandovski i Miler su u 8. i 14. minutu doneli gostima prednost, da bi u 26. minutu Alkantara savladao domaćeg golmana za ogromnih 0:3. Ipak, domaći preko Justea u 45. minutu uspevaju da smanje rezultat.

Augsburg - Verder 2:1
Borusija D. - Union Berlin 5:0
Fortuna - Ajntraht 1:1
Hofenhajm - Leverkuzen 2:1
Majnc - Bajern 1:3


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Tuesday, 04.02.2020
07:04

Лука, гледај и учи. Дечко је одабрао прави клуб да се развија и да игра редовно. Није одма полетео иако су га тражили Јувентус и Манчестер јунајтед нпр.

avatar
MarkoSi
Sunday, 02.02.2020
21:37

Ma imaju pravo Terza i Mrkela. Ko je još video da mlad igrač odmah proigra i daje golove. Oni bi izbrusili Halanda samo tako, sezonu ili dve u Grafičaru, pa onda rezerva Boaćiju i na kraju bi otišao za 0 evra i procente od sledeće prodaje. Ovi iz Salcburga i Dortmunda su budale.

avatar
Karambol
Saturday, 01.02.2020
20:51

Dortmund ima strasan napad Sanco(Brandt) Haland Rojs(Azar)

avatar
Делија_момак
Tuesday, 04.02.2020
07:05

Још кад би Санчо остао и следеће сезоне да коначно узму титулу испред Бајерна...

avatar
House Anfield
Saturday, 01.02.2020
19:19

Haland i Dortmund savršena kombinacija. Sad se tek vidi koliko je dobar potez uradila uprava kluba. Ako nastavi ovako da igra biće drugi strelac lige iza Levandowskog. Nadam se samo da i on neće preći u Bajern pošto oni imaju naviku da dovode najbolje igrače iz rivalskih klubova, posebno Borusije. Neverovatno kakvog igrača je Junajted propustio da dovede mada je uvek pitanje kako bi se privikao na Premier ligu

avatar
Mangus
Saturday, 01.02.2020
18:35

3 utakmice, ukupno 130 minuta i 7 golova... fantastican je skor, kakav god da je protivnik. U nasoj ling long ligi to da je uradio pa je brutalna ekipa a kamolo i Nemackoj.