Hajduk sa igračem manje slavio na "Maksimiru"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 18.02.2018.
17:37
Izvor: Sportske.net

Hrvatski "Vječni derbi" pripao ekipi iz Splita.

EPA/VIDAR RUUD
EPA/VIDAR RUUD

Povezane vesti

Fudbaleri splitskog Hajduka slavili su protiv zagrebačkog Dinama rezultatom 0:1 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, da bi nakon sedam minuta igre u nastavku Ohandža doneo prednost gostujućoj ekipi.

Brzonogi napadač iz Kameruna je iskoristio nesporazum golmana Livakovića i jednog od defanzivaca Dinama, ukrao je loptu i poslao je u nebranjenu mrežu.

Dinamo je u nastavku meča dominirao, a onda je u 80. minutu Lopez, nakon kornera sa desne strane igrao rukom u svom kaznenom prostoru, glavi arbitar Pejin je pokazao na belu tačku i Špancu dodelio drugi žuti karton, tako ga poslaviši u svlačionicu.

Odgovornost je preuzeo doskorašnji fudbaler Rijeke Mario Gavranović, švajcarski internacionalac je sa kreča promašio čitav gol Hajduka.

Dinamo je do kraja dominirao, priliku da zaigrao dobio je i novajlija, bosanski reprezentativac Izet Hajrović, ali ni bivši igrač Galatasaraja i Verdera nije uspeo da pomogne "Modrima" da dođu makar do izjednačenja.

Ekipa iz hrvatske prestonice ostaje prva na tabeli, imaju 53 boda nakon 22 kola, devet više od Hajduka, čak 14 od trećeplasiranog Osijeka. Aktuelni šampion Rijeka je tek na četvrtom mestu sa 15 bodova manje od "Modrih", koji su danas doživeli i prvi poraz u sezoni.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke