Hajduk kroz penal-seriju do finala Kupa, sjajnog Leticu pitali o Realu

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.03.2018.
22:21
Izvor: Sportske.net, index.hr

Ovaj 21-godišnbji čuvar mreže stekao je iznenadnu populanost posle vesti da se za njegove usluge ozbiljno interesuju u Real Madridu.

EPA/MARIJAN MURAT
EPA/MARIJAN MURAT

Povezane vesti

Ekipa splitskog Hajduka nastavila je sa odličnim rezultatima u drugom delu sezone, a seriju je nastavila večeras, plasmanom u finale nacionalnog Kupa.

Splićani su boljim izvođenjem jedanaesteraca eliminisali domaću Lokomotivu u polufinalu, pošto je regularnio tok meča završen rezultatom 1:1. Majstorović je u 54. minutu doveo Lokomotivu u vođstvo, a pet minuta kasnije izjednačio je Beri.

U penal-seriji, Zagrepčani su dva puta vpromašili okvir gola, što je i presudilo, a novinari su posle meča pitali golmana Hajduka Karla Leticu da li su se protivnički igrači možda uplašili njega na golu.

''A ne znam, to ćete morati pitati njih. Penali su lutrija, prošli smo i hvala dragom Bogu da je tako. Svima nam je drago da smo ušli u ovako dobru seriju i da smo izborili finale Kupa. U odličnoj smo seriji i borićemo se do kraja i u prvenstvu, jer na kraju se sabiraju bodovi.

Sad idemo u Osijek, jako bitna utakmica, ali svaka će do kraja biti takva. Borićemo se do kraja da svima zapaprimo. Moji se snovi nastavljaju. Ko god nam dođe u finalu Kupa, biće prava utakmica'',
izjavio je Letica posle meča, a prenosi ''Index''.

Usledilo je i pitanje o potencijalnom transferu u Real Madrid na leto.

''Moje su misli usmerene samo prema Hajduku. I tako će biti sve do kraja sezone. A nakon toga na klubu je sve'', istakao je Letica.

U drugom polufinalu sastaće se Rijeka i Dinamo, a njihov duel zakazan je za 4. april.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke