Hajduk dobija najmoćnijeg vlasnika na Balkanu, ne želi da priča sa navijačima!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.09.2018.
15:35
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bilo idealno za nekadašnjeg jugoslovenskog giganta koji je danas karikatura od kluba, a ako dobije šansu, novi vlasnik bi promenio mnogo toga...

EPA/VIDAR RUUD
EPA/VIDAR RUUD

Povezane vesti

Hajduk je danas daleko od nekadašnje slave, prebrisali su slavnu partizansku istoriju, sa tribina se mogu čuti najveće gadosti i uvrede, međutim, ono što je u prvom planu su očajni rezultati.

Da li bi to moglo da se promeni?

Da, ako Aurelio De Laurentis kupi klub.

Naime, čovek za vezu je prema nekim informacijama Edi Reja koji je trenirao Hajduk i ponovo bi to učinio, a De Laurentis kaže da ga je zvao da mu pomogne u Napoliju i od iskusnog trenera čija je majka Slovenka čuo da bi se vratio jedino u Hajduk.

"Nije mi jasno što je taj klub tako nisko pao. Da li bi ga kupio? Dajte mi šansu, dajte da pregovaram, ali ne sa navijačima, već ljudima iz kluba", kaže vlasnik Napolija koji je kupio Bari, još jedan veliki klub sa juga Italije koji je bankrotirao.

Jasno, on ne želi da ima ništa sa onim što se često zove "najvatreniji" navijači, u sukobu je sa takvima i u Napoliju i želi da napravi ozbiljan klub koji će se oslanjati na porodice i dolaziti da gleda spektakl umesto orgijanja po tribinama i pravljenja problema.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke