Hackevič potvrdio - Dinamo oslabljen protiv Partizana

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.12.2017.
23:43
Izvor: Sportske.net

U najavi sutrašnje utakmice u Kijevu, trener Dinama otkrio na koje igrače neće moći da računa.

Epa/Anthony Anex
Epa/Anthony Anex

Povezane vesti

U pitanju su napadač Mbokani i, po svoj prilici, hrvatski defanzivac Domagoj Vida, dok će Garmaš, čiji je automobil juče izrešetan u Kijevu, ipak biti u sastavu.

Mbokani nije igrao ni u Beogradu, kada je Dinamo od 0:2 stigao do pobede od 3:2, a šanse da Vida sutra zaigra su minimalne, sudeći po izjavi trenera Dinama Oleksandra Hackeviča.

''Mbokani sigurno neće igrati do kraja godine. Nažalost, on ima ozbiljnu povredu. To je gubitak za nas, pošto je on jedan od naših ključnih igrača u napadu. Vida ne trenira sa ostatkom ekipe i, najverovatnije, njegove šanse da nastupi su minimalne.

Garmaš, koji je upao u tako ekstremnu situaciju, postao je još više koncentrisan. Trenirao je i biće sa ekipom do sutrašnje utakmice'', izjavio je Hackevič.

Kada je ekipa Partizana u pitanju, novinari su ga posebno pitali o Zoranu Tošiću.

''Danas smo se u analizi fokusirali na ovog fudbalera koji nije igrao protiv nas u Beogradu i koji je propustio utakmicu sa Jang bojsom. Kada se takav igrač pojavi, tim dobija nešto u njemu, posebno u igri u napadu jer može samostalno da rešava situacije. S druge strane, tim može da izgubi u odbrambenim kvalitetima'', istakao je Hackevič.

Proteklog vikenda Dinamo je postigao pet golova protiv Marijupolja u prvenstvu, pa je Hackeviču postavljeno pitanje i ''da li je ostavljeno nešto i za Partizan''.

''Imamo još dve utakmice do kraja godine, još nismo ostvarili sve ciljeve'', naglasio je Hackevič.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke