Gvardiolina pretposlednja sezona, naslednik se već zna!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.09.2019.
10:18
Izvor: Sportske.net

Izgleda da nema puno dileme, naime, Pep sigurno neće ostati posle 2021. u Engleskoj, ali u Sitiju ne brinu, tranzicija će biti izvršena bezbolno.

EPA-EFE/PETER POWELL .
EPA-EFE/PETER POWELL .

Povezane vesti

Pep Gvardiola je odbio da razgovara o novom ugovoru, i sve je izvesnije da će u leto 2021. dakle za manje od dve godine napustiti Siti. Tada mu ističe ugovor, već je rekao da će ga odraditi do kraja, ako ga prethodno ne otpuste.

Šta će biti kasnije, niko ne zna. Kako sada stvari stoje, Pep planira da ponovo uzme godinu odmora, a onda se spekuliše da bi mogao da trenersku karijeru zaokruži u Italiji.

Međutim, rano je o tome govoriti, ali izgleda da su u Sitiju našli zamenu.

Planiraju na duže staze, navodno su već rešili da Pepov pomoćnik Mikel Arteta bude novi menadžer od kraja sledeće sezone.

"Mlad je, ali već je stekao mnogo iskustva, na putu je da radi samostalno", rekao je Pep o nekadašnjem kapitenu Arsenala.

Oni nemaju iste vizije, tačnije Arteta često čita igra i sugeriše Gvardioli neke stvari. Igrači ga vole, veoma je profesionalan, i ima sjajnu radnu etiku.

Odbio je letos ponudu Njukasla, iako je bila primamljiva, a priča se da je i Arsenal želeo da ga angažuje, ali 37-godišnji Španac navodno ima obećanje da će preuzeti tim posle Gvardiole.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffmajster
Saturday, 21.09.2019
11:00

neka ode u Milan posle i podigne klub i vrati na svoje mesto

avatar
Marco Popovich
Saturday, 21.09.2019
12:46

Ne moze Milan da zadovolji njegove finansijske apetite... Ili Juve ili PSG

avatar
Red Demon
Saturday, 21.09.2019
16:25

Nije bas toliki cudotvorac.