Gvardiola znao šta će se desiti još letos, Inter pokvario sve! Plan Mančester Sitija? Tri pojačanja da se smrzneš!?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 22.11.2020.
10:36
Izvor: Sportske.net

Siti nijednog trenutka nije delovao kao tim koji želi da se bori protiv Totenhema, i to je loša vest. Ali, sigurno je da neće odustati, evo zbog čega je Pep Gvardiola rešio da ostane...

EPA-EFE/Neil Hal
EPA-EFE/Neil Hal

Povezane vesti

Engleski mediji insistiraju da je ovo tranziciona sezona za Siti, ma kako smešno zvučalo. Navodno je i sam Gvardiola upozorio čelnike da ne mogu više da računaju na pravog Kuna, probali su da ubede Inter da im za 80 miliona evra proda Lukakua, kada je postalo jasno da Lautaro ne ide nigde, ali Italijani nisu ni razmatrali ponudu, previše zavise od Belgijanca.

Naravno uložen je novac u nove igrače, ali Pep u stvari čeka dve stvari. Prva je naravno dolazak Lea Mesija, to ga je ubedilo da potpiše novi ugovor, već je bio spreman da pauzira ponovo sezonu od leta, a druga obećanje kluba da će zadržati igrače novim ugovorima.

Prvi je ponuđen Sterlingu koji je po Pepu ključ, De Brujne takođe hoće novi ugovor kao i Gabrijel Žesus. Ali, Brazilcu treba pridodati napadača, ako Aguerioo ode, što je izvesno. Sterling će inače dobiti ugovor koji će biti najveći u PL, a Žesus če duplirati primanja. Naime, Gvardiola smatra da je Brazilac sposoban da igra i kao drugi napadač, da stvara šanse, on se najviše trudio sinoć, ali u nekim situacijama nije imao sreće.

baner

Ali, ko bi mogao da bude novi špic?

Priča se da Siti gleda ka Portugalu, ka Darvinu Njunjezu, Urugvajcu koji je postigao pet golova ove sezone, on je iz Segunde, iz Almerije stigao u Lisabon. Neke mete kao Kejn su prosto nemoguća misija.

Takođe, Gvardiola je spreman da ponudi za Iska na zimu oko 50 miliona evra i priča se da će Real to prihvatiti.

baner

I, nemojte se smejati, opet levi bek. Nema rešenje, Zinčenko to igra prinudno, Mendi je povređen, Kanselo može da igra i desno i levo, ali nigde do sada nije pokazao da ima kvalitet za Siti, sad je jasnije što ga se Juve prelako odrekao i čak prihvatio Danila koji je bio samo rezerva u "Građanima".

U svakom slučaju, jasno je da novca imaju koliko hoće, da Siti ne namerava da odustane, sa Iskom, Mesijem, levim bekom i novim napadačem ponovo će delovati nedodirljivo. Samo, tako se mislilo i ovo leto, ali teren pokazuje nešto drugo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
milutun
Sunday, 22.11.2020
15:24

Тренер као Гвардиола са неограниченим буџетом,могао би бити и ја

avatar
Don Carlo
Sunday, 22.11.2020
12:14

Ako Isko i Mesi budu igrali u ovakvoj formi, profitirace sigurno :D

avatar
sole
Sunday, 22.11.2020
12:08

Dzaba će krečiti...Nikad to vise nece biti MC kao od pre tri sezone !