Gvardiola u svom stilu: ''Ja sam kao žena''

Autor: Milovan Longinov
petak 05.02.2016.
15:34
Izvor: Sportske.net

Španski stručnjak istakao je da nema razloga za brigu nakon što je obelodanjeno da će preuzeti Mančester siti.

Beta/AP Photo/Tano Pecoraro
Beta/AP Photo/Tano Pecoraro

Povezane vesti

Iako mu je na klupi Bajern Minhena ostalo još četiri meseca, Mančester siti je potvrdio da će Pep Gvardiola naslediti Manuela Pelegrinija naredne sezone.

Mnogi smatraju da bi ovo mogao da bude problem, naročito ako se ovi timovi sretnu u Ligi šampiona, ali Gvardiola tvrdi da može da kontroliše situaciju.

''Ja sam kao žena. Multipraktik. Mogu da kontrolišem obe situacije, to nije problem. Ima veliki talenat za takve stvari''
, rekao je Gvardiola i nastavio:

''Još ranije sam više puta otkrio zbog čega želim u Englesku i potrebno je da mi verujete do kraja. Ne mogu svakog dana da dolazim na konferencije i da odgovaram na pitanja o Engleksoj. O Mančesteru ću pričati kada dođe vreme za to'',
rekao je Gvardiola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
hadzimontagic
Friday, 05.02.2016
18:15

Evo sta mi je Esad danas ispricao. Isusovi ucenici su imali zadatak da pripovijedaju Jevandjelje, a Gvardiola ima zadatak da svoje znanje, prenese na Nemacku,Englesku i Italiju. To su nove dimenzije modernog fudbala.

avatar
Golzalo Higuain
Friday, 05.02.2016
19:42

ne zna se ko je pametniji od vas dvojice

avatar
Jupp Heynckes
Friday, 05.02.2016
20:28

Znaci, ti pricas sam sa sobom ... Cim bude dosao Anceloti, bice aufiderzen tika-taki.

avatar
Paklena pomorandza
Friday, 05.02.2016
17:36

P.S..Velika prasina se dize oko njega ali da vidimo cinjenice:Sa Baernom nije igrao finale ligu sampiona,niti jedan igrac nije "izmislio" a uzima velike pare,ako i ovu sezonu ne dogura bar do finala po meni ce on biti vrlo skupo placena avantura celnika kluba.Pa jedan na veliko osporavani Van Gal je igrao finale sa Baernom,pritom siroko otvorio vrata nekoliko igraca koje su sada zvezde,tipa Miler,Alaba,etc!Baern nikada nije porazen i tako ponizen na Europskoj sceni kao sa Pepom protiv Reala.U City "pricaju" da ce godisnje uzimati od 21-30 mil funtu!!!Trece,ljudi su stvarno u zabludi ako misle da ce on moci da dovede svakog igraca koga pozeli,pa na "trziste" fudbalera ima toliko mocnih "igraca" i ne samo mocni vec na klupi svoga tima imaju isto tako mega trenere.Pa 90% navijaca Baerna su presrecni da mu vide konacno ledja.Zar mislite da ostale timove u premier ligu sedece skrstenih ruku(sto se rostera tice) i poklonice se pred njime i poklonice mu na svakoj utakmici 3 boda?!Po raznorazna pisanja iglorificiranju ovog coveka ispada da ce naredne 3 sezone sve trofeje biti po difoltu Citijeve i ajt nek se ne igra fudbal i nek mu urucu jos sada te iste pehare,pa neko spominje nekakvu revoluciju,dominaciju,vidim koliko Pep dominira Europom sa mocnim Baernom,2 puta ponizen od Spanaca u L.S.I da se razumemo,ne pisem ovo zato sto ode on u City,a ja kao navijac Junajteda hejtujem,vec sam zadovoljan ishodom ove telenovele.Ja mislim da na klupi Junajteda treba biti trener ko "razume" ostrovski nogomet,njegov mentalitet i ko ima iskustvo iza sebe u premier ligu.Murinjo je po meni logican izbor,avanture tipa Gigs,Skols etc Junajtedu nisu potrebni,jedno je biti klasa igrac i komentator na nekoj sportskoj televiziji a drugo klasa trener.Ne moze svakji vojnik biti general.

avatar
Paklena pomorandza
Friday, 05.02.2016
17:15

Ti si "brate" vise ko neka starleta....a tvoj komentar je besramno seksisticki i uvreda za sve zene.Znaci u "njegovoj glavi" zena koja je u vezi ili u braku a u isto vreme flertuje ili se "zabavlja" sa neko drugi je normalno stanje a ta ista zena multipraktik,intelegentna koja moze sve dxa kontrolise,boze sacuvaj!

avatar
Emil Prelic
Saturday, 06.02.2016
01:46

Pa da je to uvreda i da je to nesto lose,te zene se ne bi tako ponasale tj ne bi flertovale.Ti si taj koji vredja zene.Kazi tim zenema koje freltuju da nisu normalne pa ces videti sta ces dobiti.

avatar
Bojan Aleksic
Sunday, 07.02.2016
15:55

Lose si shvatio. Mnoge zene mogu mnogo bolje da se koncentrisu na vise poslova u isto vreme. To je i naucno dokazano. Ako je neko dzentlmen u fudbalu, to je Pep.

avatar
Jupp Heynckes
Friday, 05.02.2016
16:43

Joj, ajd vise predji u Mancester... Svaki dan neke price o njemu i njegovom femkanju.

avatar
Noname123
Friday, 05.02.2016
17:44

Eh da vam je Jup sa ovim timom,lagano dominiranje na svim frontovima narednih 3,4 god bi bilo.. :)

avatar
hadzimontagic
Sunday, 07.02.2016
00:31

Jup je gledao sa Bajernom kako Dortmund osvaja ligu, Jup je gubio od Bate borisovog 3:1,primao gol u grupnoj fazi od svake ekipe. Jup bi dobio Barsu kad bi Barsa ostala bez trenera Enrike, kao navodno nece zivjeti vise od godinu dana(od teske bolesti) da je Messi povrijedjen, da Injesti Umre dijete, ovo sve navodi kao primer,koje je Barsa imala probleme kad je Jupi bio trener Bajerna.

avatar
Jupp Heynckes
Friday, 05.02.2016
18:56

Eh da je Jup tu, ali nije...