Gvardiola surovo iskren: "Mi nemamo istoriju, ispred nas su Milan, Juventus, Liverpul..."

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 03.10.2018.
18:18
Izvor: Sportske.net

Da li će ova izjava zasmetati navijačima Sitija?

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Mančester siti je uspeo da upiše prvu pobedu u grupnoj fazi Lige šampiona. Nakon šokantnog poraza od Liona na svom "Etihadu", "Građani" su slavili u nemačkoj protiv Hofenhajma sa 1:2.

Siti se mučio, od prvog minuta su jurili prednost domaćina, ali su na kraju nekako preokrenuli rezultat u svoju korist. Gosti nisu bili zadovoljni suđenjem na ovom meču, ali trener je odbio da govori o sudijama i zadovoljan je što su odneli sva tri boda.

Međutim, Gvardiola možda nije govorio o sudijama, ali zato jeste o činjenici zašto ne vidi svoj tim kao favorite za osvajanje Lige šampiona.

Aktuelni šampioni Premijer lige su po mnogima prvi favoriti za "ušati pehar", uprkos lošem startu u grupnoj fazi, ali menadžer "Građana" ne misli tako.

"Timovi su toliko jaki, toliko dobri. Znao sam, pokušao sam da im kažem protiv Liona koliko će to biti težak izazov. Mi nemamo istoriju iza nas", započeo je Španac.

"Za mene je iznenađenje kada kažu da će Siti sigurno pobediti. Cenim to, zahvalan sam vam, ali to nije tačno."

"Ima mnogo timova koji su u istom nivou, a to je nivo koji je iza istorije kakvu ima Liverpul, kakvu imaju španski timovi, Milan, Juventus. Ja to gledam na taj način."

"Mi smo imali jedno polufinale, jedno četvrtfinale. Idemo korak po korak, moramo da budemo skromni, da analiziramo protivnike. Pokušaćemo da stignemo ponovo do četvrtfinala ili polufinala, to je ogroman uspeh za Siti", rekao je Gvardiola.

Da li na ovaj način Pep pokušava da skine pritisak sa svojih igrača, da li je uvredio navijače Sitija tako što je rekao surovu istinu? Ko zna, možda baš u ovoj sezoni Mančester ispiše neke nove stranice u svojoj klupskoj istoriji i možda baš Pep bude junak ove Sitijeve generacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 03.10.2018
21:54

neko ima istoriju ,ali znamo kako su neki veliki poput reala i barse napisali istoriju ,moras imat pare i igrače,mada neki imaju i sudije i to je to

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 03.10.2018
19:47

Sada ce jucerasnji Srpski navijaci Plastike da objasne kakvu to istoriju ima Siti... 3,2,1 ...
:D

avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 03.10.2018
18:40

Izjava na mestu, moze siti dosta ali opet mislim da protiv najjacih plastika puca

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 03.10.2018
23:04

Nemoj i ti ih zvati plastikom Nekorektno da ne kazem neku grublju rijec Nema potrebe za tim

avatar
Ronaldo da Lima
Wednesday, 03.10.2018
18:38

Navijači nemaju razloga da se uvrede jer je rekao istinu, ako se uvrede onda su glupi. Šta je čovek trebao sa kaže, "mi smo najtrofejniji klub u Engleskoj"?

avatar
Antihepi
Wednesday, 03.10.2018
18:34

Мислим да је већини јасно да Сити неће освојити Лигу шампиона ма колико пара потрошили. Реално је тако,немају оно што имају Јуве,Реал,Барса,па лепо је рекао човек све.

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 03.10.2018
19:24

A sto ne bi osvojili? Svaki trofejni klub je morao jednom da probije led i napravi nesto veliko. Ni Real u jednom trenutku nije imao osvojenu LS, pa su osovojili. Gledajuci Real i Barsu, Siti i Juve su za mene glavni konkurenti. Istorija se gradi svakim danom. Siti svake godine raste sve vise i vise, dobijaju na mentalnom planu i pitanje je kad ce osvojiti LS.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 03.10.2018
18:29

Ovaj Pep mi se iz dana u dan sve vise svida covjek je vrhunski strucnjak plus pedagog i ocito razmislja svojom ne necijom drugom glavom

avatar
BloodY RippeR
Wednesday, 03.10.2018
18:28

Realno nista nije slagao. Oni moraju 3x kvalitetnije da odigraju u eliminacionoj fazi da bi nadoknadili naklonjenost sudija protiv timova koji imaju duboku tradiciju i to nije nista cudno. Cak sta vise protiv 2-3 tima moraju budu i do 5x bolji u oba meca da bi te iste izbacio.

avatar
amigo999
Wednesday, 03.10.2018
20:18

Opasnu istoriju u LS. Imaju jedno polufinale i jedno cetvrtfinale:):):)