Gvardiola rekao istinu o Kristijanu Ronaldu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 27.10.2018.
20:22
Izvor: Sportske.net

Jednostavno je tako, ma šta u Realu pričali...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pep Gvardiola je dobijao Real često u "El Klasiku", sa Ronaldom i bez njega, mada je i gubio neke mečeve. Ipak on smatra da je jednostavno Portugalac nezamenjiv.

"Ne mogu da nađu nikoga sličnog. On nije samo rešavao utakmice kao strelac, ljudi greše kad kažu da nije timski igrač. Kada ti neko takav ode, izgubiš 50 ili 60 golova po sezoni, to je nemoguće nadoknaditi
", rekao je Pep.

Ronaldo to pokazuje i u Italiji, ovog popodneva je sa dva gola okrenuo rezultat u Empoliju, a drugi gol je pravo remek delo.



Šta očekuje od "El Klasika"?

"Jasno da su dva najbolja igrača u poslednjih deset godina pomogli da se Real i Barselona izdvoje na vrhu svetskog fudbala, ali i da čitava liga postane prestižna u svetu. Nema tu favorita, pogotovo što obojica neće biti tu. Utakmica je uvek posebna,  Barselona je bliža pobedi samo jer eto igra kod kuće, što može da odluči", dodao je Gvardiola koji ne veruje da je Real baš toliki autsajder kao što pričaju mnogi u Španiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 28.10.2018
14:07

Добро је што је отишао из Реала. Чисто да се види колико им фали.

avatar
miki veliki
Sunday, 28.10.2018
09:30

Posle vise dominantnih sezona koje je imao Real, na ovu sezonu bi trebalo da gledaju malo sa pozitivnije strane. Naime, postoji mnogo igraca u klubu ( da ne imenujem svakog, zna se koji su to igraci ) koji su zelei vise da igraju ili su pretili da ce otici zbog male minutaze, a neki su i otisli jer su smatrali sebe starterima i spletom raznih okolnosti kada je otisao CR7 svi ti igraci koje spomenuh su dobili i dobice sansu tokom sezone. Treba sacekati zimski, a zatim letnji prelazni rok i bice jasnije sta je potrebno uciniti. Svakako je ovo situacija gde ukoliko neki od pomenutih igraca nezadovolje klub, Real ce imati mnogo jasniju sliku i verovatno ce neke odluke donositi odlucnije i nece imati dilemu oko toga jer ce svi "pobunjenici" imati mnogo utakmica u nogama tokom sezone!

avatar
Sunday, 28.10.2018
05:54
avatar
Liga BBVA
Sunday, 28.10.2018
01:59

Jeste penaldo dao 55 golova u sezoni, ali u onoj kada je Pep otišao iz Barse, dok u vreme kada je ovaj otišao u Juve ta cifra je 44 gola (od čega 26 ligaških, 4 gola Apoelu u LŠ itd.). Krajnje je vreme da Pep update-uje informacije. Kome on može da garantuje 50-60 golova u sezoni? Jedino je tačno da je timski igrač - ceo tim Reala je igrao za njega. :D I drugo što je tačno je da nema favorita u El Klasiku. Ne verujem da iko u Španiji priča da je Real autsajder. Čak i da igra Messi niko ne bi proglasio Real za autsajdera, a bez njega je Real pre favorit negoli autsajder.

avatar
RedDevil612989
Saturday, 27.10.2018
22:26

Ne znam po cemu je liga prestizna. Ok za El klasiko. To je jedna od najvecih utakmica na svetu i pokazatelj da je fudbal vise od igre, ali sta je sa ostatkom lige? Real ima taj neki draz da o njemu masta veliki broj igraca ali i trenera. Barsa je mesto gde su igrale neke od najvecih legendi fudbala. I ko jos? Sa vremena na vreme Atletiko i tu je kraj. Niko im nije ni prici.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 27.10.2018
21:04

Kad se samo sjetim gluposti da je citav Real igrao za Ronalda,pa evo sad nema ko da postigne gol

avatar
conecorleone
Saturday, 27.10.2018
21:03

Ma sta zna Gvardiola pored strucnjaka kao Bard Hari,stefo makedonac i gohard.

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 27.10.2018
20:25

ma sta zna Pep Guardiola . slusaj te xenona i njegove mnogobrojne profile (badr hari,kondogbia) a bitno je i misljenje goharda

avatar
xenon 1989
Sunday, 28.10.2018
02:24

Ehehe, ponovi to još bar stotinak puta pa ćeš možda nekoga i ubediti da imam više profila. :D Legenda kaže da ako laž ponoviš dovoljan broj puta onda to postaje istina, pa da probamo... :D