Gvardiola pred suspenzijom jer se nabacivao sudiji!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 27.10.2014.
22:24
Izvor: Sportske.net

Pep Gvardiola mogao bi da bude suspendovan zbog svog ponašanja prema četvrtom sudiji na meču između Bajerna i Menhengladbaha, Bibijane Štajnhaus.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Bajern je mogao da bude i poražen od Menhengladbaha, spasio ih je Nojer, a Gvardiola je čitav meč bio nervozan i prigovarao je četvrtom sudiji.

Gvardiola je pokušavao da vrši pritisak na Štajnhaus, prvo samo verbalno, a zatim je ostvario i fizički kontakt, koji je kažnjiv, a pogotovo je to problematično kada je sudija žena.

Španac je prvo sudiju zgrabio za ruku, zatim je u narednoj situaciji zagrlio oko struka pričajući joj nešto, dok je pred kraj meča kada je želeo da, verovali ili ne, Bibijana da Bajernu još vremena da proba da pobedi, zagrlio sudiju.

Štajnhaus mu je zbacila ruku sa ramena i hladno ga pogledala, a posle meča je u izveštaju sve potanko objasnila delegatu, tako da bi Gvardiola mogao da bude kažnjen.

Ovo nije prva neprijatnost sa kojom se susrela Bibijana Štajnhaus, sećamo se da je pre nekoliko godina kada je bila glavni sudija doživela da je fudbaler dotakne po grudima, ali čini se da to nije zamerila...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke