Gvardiola likuje: "Vi ste slavili protiv Čelsija, ja slavim danas!"

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 14.12.2018.
15:21
Izvor: Sportske.net

Ima i razloga.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Što su se drugi radovali, radovali su se. Da li će ponovo decembar odlučiti pobednika Premijer lige?

Slavili su pobedu Čelsija kao da je Siti izgubio titulu, a ne da je bod iza vodećeg Liverpula. Toliko svi žele da budu ispred njih, ali valjda je to i normalno, nakon onakve prošle sezone, jasno je zašto se svi raduju. Ne žele da se Premijer liga pretvori u La Ligu ili neku drugu ligu, žele uzbuđenja i malo neizvesnosti, a Čelsijeva pobeda je to definitivno donela.

Međutim, treba uzeti u obzir da je Siti imao ogromnih problema sa povreda. Oni su sve dosadašnje mečeve odigrali bez Kevina De Brujnea, definitivno najboljeg igrača ovog tima. Aguero povremeno nije bio na raspolaganju (Žesus definitivno ne može da ga zameni), a i Mendi je dosta dugo bio povređen. Ipak, zamislite bilo koji drugi tim bez tri prvotimca.

Sada se konačno vraća Kevin De Brujne, pa da ponovo uživamo u njegovim sjajnim partijama i magičnim dodavanjima.

On je danas trenirao sa prvim timom i biće u protokolu za meč sa Evertonom. On se prvo povredio na samom startu sezone, a zatim nakon 2 i po meseca, ponovo se povredio u kupu, pa ga nije bilo praktično cele sezone. Reklo bi se da se oporavio za najbitniji deo sezone. Decembar, najgušći raspored i period kada se praktično odlučuje pobednik.

Kevin de Brujne


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Скаузерлија
Friday, 14.12.2018
18:13

Сити тренутно игра најбољи фудбал на острву, можда и шире, и први су фаворити за све што се у Енглеској може освојити. Ко прича другачије тај или нема појма или не жели да се помири са горенаведеном чињеницом.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 14.12.2018
18:05

Svaka cast Liverpulu na napretku ostvarenom u odnosu na proslu sezonu, u suprotnom ovo bi bila jos jedna uzasno dosadna sezona i laka citijeva titula. Ovako ce biti ozbiljne borbe. City je pregrmeo mnogo povreda, Silva na pocetku zatim Mendi, De Brujne cele sezone, Gundogan i sada Aguero i opet su na bod zaostatka. Liverpul je bez Keite ali udarne igle su tu a pojacanja su doprinela konkurentnosti, posebno Van Dajk i Alison ali se i Saciri pokazao. Ostali su dve klase ispod uz povremene bljeskove.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 14.12.2018
16:42

Trideset godina su bez titule, nemaju trofej PL u svojim vitrinama, pa nornalno da ce se radovato kad su i bod ispred, sindrom malog kluba ih drma duzi niz godina.

avatar
NikkiCFC
Friday, 14.12.2018
21:44

Nemam dilemu da ce se desiti uskoro kolaps nesto kao januar 2017.

avatar
La bestia negra
Friday, 14.12.2018
16:27

Da covek u veznom ima samo Gundogana,Bernarda,Davida,Fernandinja,Mareza,Sterlinga,Sanea i Fodena pa i Delfa.Njima je jedini hendikep Aguero jer je Zezus retko los igrac.A Mendi jeste dobar u napadu,ali u odbrani je kritican ima on jos takvih od 50+ miliona.