Gvardiola hvalio Napoli, da li to zbog njegovog narednog protivnika?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 05.10.2018.
23:51
Izvor: Sportske.net

Navijači širom sveta očekuju spektakl!

EPA/DOMENIC AQUILINA
EPA/DOMENIC AQUILINA

Povezane vesti

Navijači jedva čekaju ovaj veliki okršaj, emocije su pomešane, nadaju se da će njihov tim pobediti, a isto tako se plaše da će im najveći konkurent možda srušiti snove o tituli u ovoj sezoni.

Klop je sa Liverpulom krenuo u pohod na toliko željenu titulu u "petoj brzini", ali se u poslednjem meču protiv Čelsija videlo da neće sve baš tako idealno biti i da će morati ipak da se pomuče za ovaj trofej.

Sa druge strane Siti polako "pali motore" i izgleda kao da igraju sa pola snage, a znamo kako su prošle sezone igrali, a još im nedostaje najbolji igrač.

Pred gostovanje na "Enfildu", Gvardiola nije krio reči hvale za svog protivnika, ali ga je hvalio na čudan način. Pričao je u superlativima o Napoliju, kako bi ukazao na to koliko je dobar Liverpul.

"Napoli je neverovatan tim. Oni igraju toliko dobro, imaju odličnog menadžera, i zaista su neverovatni", započeo je Španac.

"Kada igrate na strani to je potpuno drugačije. Nivo je znatno viši, protivnik, način igre, hrabrost u tom trenutku. Naravno da je Liverpul pokušao da igra njihovu igru, ali ono što je Napoli uradio je neverovatno", nastavio je Gvardiola.

Takođe, Siti će posebnu pažnju obratiti na sam dolazak na "Enfild", zbog svih onih užasnih događaja kada su gostovali Liverpulu u Ligi šampiona prošle sezone. Gvardiola ne želi da se oni ponove.

Liverpul je u toku nedelje izgubio od Napolija sa 1:0, a u nedelju ih očekuje susret sa Mančester sitijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raiola M.
Saturday, 06.10.2018
20:56

ne verujem da je Gvardiola na pitanje o Lfc hvalio Napoli jer bi to bilo debilno, novinar te pita jedno a ti odgovaraš sasvim nešto drugo. Onda je mogao i o Realu i finalu LŠ, i tako redom...

avatar
NIKE
Saturday, 06.10.2018
14:57

Ja ću mmci sutra igrati gg3+ očekujem rezultat 1:2 za City

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 06.10.2018
08:57

Jedva cekam tekmu Nema boga da ne bude show

avatar
Raiola M.
Saturday, 06.10.2018
20:56

Za tako nešto je potrebno da oba kluba igraju dobro, a mi (Lfc) smo trenutno u gabuli.