Gvardiola brani Sanea

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 15.09.2018.
14:35
Izvor: Sportske.net

Izgleda da nema sukoba između Sanea i Gvardiole.

Epa/Robin Townsend
Epa/Robin Townsend

Povezane vesti

Bilo je mnogo govora ovih dana kada je mladi Nemac u pitanju.

Nakon što ga je Joakim Lev izostavio sa spiska nemačke reprezentacije koja je putovala u Rusiju, nije bio ni starter u uvodnim utakmicama Premijer lige, iako je bio definitivno među najodmornijim igračima Sitija, a protiv Njukasla je čak izostavljen iz protokola. Svi su mislili da je tu neki problem na relaciji Gvardiola - Sane, ali izgleda da nije tako.

Pep je stao u zaštitu svog igrača, a da li to znači da su oni "izgladili" odnose, ili da problema nikad nije ni bilo?

Poznato je već da je saigrač iz nemačke reprezentacije, Toni Kros izjavio da Sane izgleda na terenu uvek isto, bez odbzira da li njegov tim vodi ili gubi.

"Njegov govor tela je isti kao i prošle sezone, a on je prošle sezone bio najbolji mladi igrač Premijer lige", stao je Pep u odbranu svog mladog ofanzivnog igrača.

Da li ovo znači da je sada sve u najboljem redu i da će Sane možda biti u startnoj postavi protiv Fulama.

Takođe, treba istaći da je Nemac nedavno postao otac. Naime, njemu je Joakim Lev dozvolio da napusti kamp i da prisustvuje rođenju ćerkice.

Sane

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Saturday, 15.09.2018
15:50

Lepo sam napisao nesto privatno se desava i tako je i bilo. Vratice se za mesec dva u formu jer mislim da svi znamo da se titula ne osvaja sada. City je tako pre dve sezone nakantao sest pobeda pa su na kraju jedva izborili ligu sampiona, znaci titula se osvaja ili oko nove godine kada se igra tona utakmica ili tamo u aprilu ako je razlika izmedju konkurenata mala i tada tim treba da bude ustimovan 100% i zbog evrope i zbog kupova. Do tada laganica, pogotovo u City-ju koji ima 25 igraca od kojih je jedno 15 top.