Gvardiola besan nakon pobede nad Jokanom, igrači snose posledice!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 17.09.2018.
19:32
Izvor: Sportske.net

Španac nezadovoljan svojim pulenima i pored trijumfa.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Mančester siti je krenuo dobro, ali ne i savršeno u Premijer ligi.

Nakon remija protiv Vulverhemptona, aktuelni šampion je slavio sa ubedljivih 3:0 golovima Sanea, Davida Silve i Sterlinga protiv Fulama.

Međutim, menadžer "Građana" Pep Gvardiola je uvideo mnogobrojne greške.

Davajući izjavu za španske i engleske medije po završetku utakmice, Gvardiola je ukazao neozbiljnost svojih igrača.

"Veoma, veoma sam ljut na njih i oni to znaju! Ne mogu da podnesem kada pogreše u prostim stvarima poput jednostavnih pasova i držanje lopte pod kontrolom. Pričali smo dosta o tome, pokazaću im kako da to poboljšaju," izjavio je Pep.

Španac je uskratio svojim igračima dan odmora zbog propusta u igri protiv Jokanovićevog Fulama.

Siti započinje put ka Ligi šampiona utakmicom protiv Liona na Etihadu u sredu sa početkom od 21 časova, eto prve prilike da se isprave.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Monday, 17.09.2018
19:47

Ljut je jer zna da takve iste greske protiv Reala, Barcelone ili Juventusa bivaju najsurovije kaznjene i da svaka takva greska najcesce znaci i primljeni gol. On ne zeli samo da pobedi... on zeli da pobedi uz perfektnu igru njegove ekipe. E zato za njega imam ogromno postovanje. Odakle god da je odlazio, molili su ga da ostane... a to nije mala stvar ako znamo da je pre ovog posla radio u Barceloni i Bayernu iz Minhena.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 18.09.2018
23:56

Niko ga nije molio u Bajernu da ostane bas naprotiv sta vise svi smatraju da je Bajern pre toga sa Hajnkesom bio mnogo bolji. Ancelotija posle su sprecile sudije da osvoji LS, Pep je tu najmanje pokazao.

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 19.09.2018
19:06

NikkiCFC@ A realno je i to da ga je losa sreca sprecila da uzme Ls sa Bayernom, jer ono na koji nacin je Atletico dobio taj mec u polufinalu je blago receno neverovatno. Bayern je imao nekoliko stativa i bar 15 stopostotnih sansi, ali eto, to nekad nije dovoljno. I da, tacno je da su mu u Bayernu nudili novi ugovor i javno ga pozivali da ostane, ali on nije hteo. Istina je mesjutim i to da je Bayern sa Hajnkesom bio jaca ekipa, ali to je bila jedna sezona u kojoj su im se poklopile sve kockice. Mislis da bi Hajnkes sledece sezone ponovio isti uspeh? malo verovatno. Bayern je sa Guardiolom ipak imao kontinuitet i sveukupno, video se napredak jer je doneo neki novi sistem i filozofiju, implementirao ga i on se primio, pa cak i danas Bayern vise igra na pas igru i posed mego na cvrstinu i kontre. Guardiola im je doneo nesto sto ih je odvajalo od drugih ekipa. To nesto sto odvaja od drugih ekipa ima recimo Barcelona... i kad ne osvajaju trofeje, oni plene. Kad neko igra lepo i kad gazi protivnika, svi kazu “Igraju kao Barcelona” iako je je trofej u LS osvojio Real Madrid ili neka druga ekipa- a za to je najvise zasluzan Guardiola. Vidis, ne gleda se sve kroz trofeje. Liverpool u ligi ima skoro iste rezultate kao ranije dok je trener bio Rodzers ili ko vec, ni tada a ni sada nema trofeja... ali su nebo i zemlja ovaj Liverpool danas i onaj od pre par sezona. Jel se secas kakva je ekipa bio Chelsea u Mourinhovom prvom mandatu? Najtvrdja i u jednom momentu sigurno najjaca u Evropi. A nisu imali srece da osvoje LS. Onda dodje neki nesrecni Di Mateo i uzme LS, ni on ne zna kako. I sad je Di Mateov Chelsea bolji od Mourinhovog? Kad bismo se salili