"Guneri" nećete se valjda blamirati protiv Belorusa pred ovolikim ljudima!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.12.2017.
12:00
Izvor: Sportske.net

Navijači nisu okrenuli leđa ekipi uprkos porazu od Junajteda ali bi Arsen Venger i njegovi puleni ovoga puta trebalo da održe obećanje čime bi pomogli i Crvenoj zvezdi.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Utakmice poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope na programu su u četvrtak, a vicešampion Srbije imaće priliku da pobedom nad Kelnom overi plasman u narednu rundu takmičenja.

Arsenal je plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope overio posle četiri odigrane utakmice, a nakon petog kola postalo je jasno da će kao prvi iz Grupe H u dalji tok takmičenja.

Ostale tri ekipe boriće se za drugo mesto do samog kraja jer Zvezda i Keln imaju po šest osvojenih bodova, a BATE Borisov bod manje u odnosu na srpskog i nemačkog predstavnika.

"Tobdžije" u poslednjem kolu dočekuju šampiona Belorusije i nemaju rezultatski imeprativ, zbog čega zvuči neverovatno to da je klub iz Londona prodao više od 50.000 karata za predstojeću utakmicu!


Stadion "Emirati" očito će biti dobro popunjen u četvrtak što će predstavljati dodatnu obavezu za tim Arsena Vengera koji je za vikend poražen u derbiju Premijer lige od Mančester Junajteda.

"Guneri" su sebi u pretposlednjem kolu Lige Evrope dozvolili poraz iako je Arsen Venger najavljivao maksimalan pristup u duelu sa Kelnom, a upravo je neočekivani trijumf nad Arsenalom vratio "Jarčeve" u trku za drugo mesto.

Ovoga puta neće biti protora da "Profesor" i njegovi đaci zabušavaju, navijači će napuniti tribine stadiona "Emirati" i to će predstavljati dodatni motiv i obavezu za igrače Arsenala u duelu sa BATE Borisovim.

Crvena zvezda pobedom nad Kelnom sigurno ide u šesnaestinu finala, dok bi joj remi odgovarao pod uslovom da se u Londonu ne dogodi čudo i BATE savlada Arsenal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 05.12.2017
17:51

Ne daj se Arsene.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Tuesday, 05.12.2017
17:11

Ни самом Келну није јасно како је победио Арсенал. Мислим да ће лако победити БАТЕ, не из не знам ког разлога, већ ради себе...

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 05.12.2017
13:18

To je njihov nivo.

avatar
proyectant
Thursday, 07.12.2017
17:19

Sta je vas nivo drugoligas ili kombinovani sastav Bajerna ? :)

avatar
Tomaš
Tuesday, 05.12.2017
13:07

Mi ako dobijemo, ovi nisu bitni.

avatar
jack wilshere
Tuesday, 05.12.2017
13:04

Sta je tu cudno? Sta je 50 000 ljudi za takvu instituciju i grad velicine Londona...