Grupa I - Problem za "Orlove", novi trijumf Albanije!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.03.2015.
19:51
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Albanije savladala je Jermeniju u prvoj utakmici 4. kola kvalifikacione grupe "I" nakon preokreta koji su domaći režirali u poslednjih 13 minuta igre.

Beta/AP Photo/Hektor Pustina
Beta/AP Photo/Hektor Pustina

Povezane vesti

Loše vesti stižu za reprezentaciju Srbije iz Elbasana gde su se večeras sastale selekcije Albanije i Jermenije u okviru 4. kola kvalifikacione grupe "I".

Albanija je slavila rezultatom 2:1 (0:1) iako je od 4. minuta imala rezultatski deficit koji je bio na snazi sve do petnaestak minuta pre kraja susreta kada je usledila erupcija na "Areni Elbasan".


Golove pogledajte OVDE!

Vođstvo Jermenima doneo je napadač Jura Movsisjan već u 4. minutu susreta a domaći do poluvremena nisu uspeli da ozbiljnije zaprete.

U nastavku susreta Albanija je krenula svim silama ka golu Jermenije, stezala je obruč oko gola Romana Berezovskog a onda je na 20 minuta pre kraja Hambartsumjan zaradio drugi žuti karton i ostavio saigrače na cedilu.

To je bio znak da otpočne totalna ofanziva "Crnih Orlova" koji u periodu od 77. do 81. minuta postižu dva gola i prave potpuni preokret.

Izjednačenje Albaniji doneo je Mergim Mavraj udarcem glavom nakon kornera, da bi Škelzen Gaši devet minuta pre kraja izazvao eksploziju na tribinama pogotkom kojim je doneo vođstvo Albaniji.

Trijumfom nad Jermenijom naši južni susedi su se preselili na drugu poziciju na tabeli sa sedam osvojenih bodova što naš nacionalni tim stavlja u jako težak položaj pred večerašnji meč sa Portugalom i nastavak kvalifikacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke