Grupa C - Nezadrživi Grizman, Atletiko i Benfika idu dalje!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.11.2015.
22:36
Izvor: Sportske.net

Očekivan rasplet u Grupi C, Atletiko pred svojim navijačima lako savladao Galatasaraj i u poslednjem kolu će se sa Benfikom boriti za prvo mesto u grupi.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Grupa C
Atletiko Madrid - Galatasaraj 2:0


Utakmica na ''Kalderonu'' je od samog starta obilovala prilikama na obe strane. Prvi su pripretili domaćini, da bi ubrzo zatim na drugoj strani Vesli Snajder propustio veliku priliku da donese vođstvo Galatasaraju.

A onda, u 13. minutu meča, akcija Madriđana po desnoj strani, odličan centaršut na prvu stativu za Grizmana, koji udarcem glavom šalje loptu u mrežu - 1:0.

Rezultatska neizvesnost potrajala je do 65. minuta, a onda Antoan Grizman još jednom trese mrežu gostiju. Velike zasluge za ovaj gol ima i Gabi, koji je odlično prošao po desnoj strani, prevario svoje čuvare, a onda sjajno uposlio Grizmana na liniji peterca koji lako sprovodi loptu u mrežu - 2:0.

Grizman je tri minuta kasnije izašao iz igre, priliku je dobio Argentinac Vijeto, koji je nedugo zatim imao sjajnu priliku da se upiše u strelce, bio je u situaciji jedan na jedan sa Muslerom, iskosa sa leve strane, ali nije uspeo da ga savlada.

Golove iz Madrida možete da vidite OVDE.

Podsetimo, ranije danas su svoj meč odigrali Astana i Benfika, a pobednika nije bilo - 2:2.

Tabela: Atletiko Madrid 10, Benfika 10, Galatasaraj 4, Astana 3.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Thursday, 26.11.2015
00:23

Mourinho prodaji sve napadače i Abramovića prodaj ako treba i dovodi ovog Grizmana, on bi preporodio plavce za sedam dana bi to bio drugi tim.