Grupa B - PSV odneo bod sa 'Teatra snova'

Autor: Boban Filipović
sreda 25.11.2015.
22:38
Izvor: Sportske.net

'Filipsovci' ostali neporaženi na 'Old Trafodu' i sačuvali nadu da mogu da se plasiraju u nokaut fazu. Ukoliko Holanđani dobiju CSKA kući, Mančester Junajted mora da slavi u Volfsburgu u poslednjem kolu.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Razočarali su fudbaleri Mančester Juanjteda svoje navijače, pošto su odigrali samo 0:0 protiv PSV-a.

Luj Van Gal je najavio da će biti teško protiv 'Filipsovaca', protiv kojih ima negativan skor tokom trenerske karijere i ispostavilo se da je bio u pravu.

'Đavoli' su bili bolji rival, u prvom poluvremenu su Šnajderlin i Marsijal imali šanse da donesu vođstvo domaćem sastavu, ali je Zoet bio siguran na golu.

U drugih 45 minuta Džesi Lingard je bio najagilniji, imao dve solidne šanse, nije bio precizan.

PSV se prevashodno orjentisao na odbranu svog gola, uspeo da realizue cilj i imaće šansu da pobedom na svojoj 'Filips Areni' u poslednjem kolu protiv otpisanog CSKA overli plasman u nokaut fazu.

Mančester Junajted gostuje u Volfsburgu i moraće da trijmufuje nad 'Vukovima' jer bi u slučaju da u tome ne uspe,  a 'Filipsovaci'  savladaju 'Armejce', zaveršio učešće u Ligi šampiona.


Tabela grupe B uoči poslednjeg kola: Volfsburg 9, Mančester Junajted 8, PSV Ajndhoven 7, CSKA Moskva 4.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

60 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 26.11.2015
11:49

Ne znam šta je uslov za Van Galov otkaz. Ili da ispadnu iz lige, ili iz Lige Šampiona.

avatar
R.V.P. #20
Thursday, 26.11.2015
02:12

Bravo Van Gale majstorčino, uspeo si da u ovakvoj grupi dovedeš u pitanje plasman u narednu fazu, EJ LJUDI ne prvo mesto, nego jednostavno PLASMAN U OSMINU FINALA. U grupi sa solidnim Volfsburgom, sa prosečnim CSKA i ispodprosečnim PSV-om. Pa u ovakvoj grupi jedine stvari koje mogu da se oproste je bod protiv CSKA u Rusiji jer se zna da kod kuće mogu da budu nezgodni, i da se ne pobedi Volfsburg tamo jer su sasvim solidna ekipa, ovo ostalo? ALO majstore, dve utakmice protiv PSV-a 1 BOD? JEDAN JEDINI BOD? Eto isto toliko bi verovatno uzeo i Norič. Ovo je zaista neverovatno šta ovaj čovek radi, pre svega da se počne od toga da prvih maltene 6 meseci PL nije mogao da utuvi sebi u glavu da jednostavno ne može da igra 3-5-2 formaciju, pa onda od seljakanja igrača preko raznih pozicija, pa lik prošle sezone samo što nije stavio Di Mariju na poziciju desnog štopera, Jang mu igra desnog beka, Felaini napadača, Mata desno krilo, Blind štopera, a Runi? Šta on jadan igra, to sam Bog zna... Ako do kraja sezone ne vidim De Heu na poziciji levog krila ništa video nisam. Vidim da mnogi navijači gube strpljenje, ja sam iskreno jedan od njih, mi veći konkurenti za PL od Sitija i Arsenala nismo, ispali smo iz karling kupa, postoje sasvim realne šanse da ispadnemo iz LŠ, i zašto bih ja verovao u čoveka koji je dobio sve što je tražio od kad je stigao u klub, a zbog koga ćemo i pored ovako lake grupe morati da drhtimo za prolazak u narednu fazu?!? Pa sve i da budemo recimo 2. u grupi, šta mislite, kako ćemo da se provedemo protiv Bajerna, Barselone, Reala ili čak nekog slabijeg kluba? A što se tiče naše igre, to radije ne bih komentarisao, nemam stvarno snage više, neka mi nismo primili gol protiv PSV-a, još smo i posed lopte imali, ma gde ćeš dalje... Reči nemam.

avatar
Wazza77
Friday, 27.11.2015
21:54

Ma nema...covek resio da batali posao posle nas i ima da gura tu svoju tvrdoglavost ili do titule ili do otkaza koji ce mu Amerikaci oprostiti kao penziju...da covek mora svaku subotu da strepi 90 minuta i moli boga da ona nasa hobotnica ima i vise nego 8 pipaka :) :(

avatar
Leyton Orient
Thursday, 26.11.2015
01:01

Ovaj Van Gal veze nema sa zivotom

avatar
Аполо
Thursday, 26.11.2015
00:39

Sramno i mucno za gledanje... Napad trom, efikasnost nam je misaona imenica, Felaini koji je visi za glavu i po od vecine igraca ne ume da uzme loptu bez faula, vezni red spor... Sve u svemu puno dodavanja, veliki posed lopte a rezultata ni na vidiku. Cak i da prodjemo dalje prolazak u cetvrtinu finala bismo obezbedili jedino na penale, jer ne vidim drugi nacin kako da dodjemo do pobede. Van Gal je doveo dobre igrace ali ocigledno ne ume da iskoristi njihov potencijal, sto je Fergi znao sa slabijim igracima. Neka nam je bog u pomoci, ali nakon ovoga nisam nimalo optimistican protiv Lestera.

avatar
gunner11
Thursday, 26.11.2015
00:38

Junajted nesto mora da menja ,igra ne funkcionise bas najbolje

avatar
aleksaGGMU
Thursday, 26.11.2015
00:28

sledece kolo cska remi sa psv a united dobija wolfsburg

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 26.11.2015
00:18

Ako je uslov da van gal dobije otkaz da junajted ispadne iz ls onda navijam da junajted ispadne ovo je mucno za gledati,treba junajtedu jedan top napadac i jedno vrhunsko krilo ili samo da daju van galu otkaz.

avatar
XL
Thursday, 26.11.2015
01:55

Sta ce vam napadac i vrhunsko krilo pored mocnih Depaja i Marsijala?

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 26.11.2015
19:39

ti nebi bio ti kad nebi hejtovo,ne treba nam niko ako van gal ode tako sam i napisao a ako ostane morace dovest top igrace da bi valjda na nesto licila igra.. dzaba nama i messi i ronaldo i grzman ako ce igrati zadnjeg veznog..previse van gal ubacuje neku svoju filozofiju sto nikom nije jasna pa i samim igracima tako da se pogube na terenu.

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Thursday, 26.11.2015
11:19

Treba nam trener! Voleo bih da nam dovedu Bijelsu, Loco bi to upakovao kako treba!

avatar
WR10
Thursday, 26.11.2015
00:16

Ja ne znam da li je uprava toliko glupa, da dopusti toliko rezultatskih propusta od LVG-a i njegovog tima, ma otkaz mu odmah urucit. Priredio je sou da navijace ranije 10 minuta odu sa utakmica, sta ce gledat u tih 10 min do kraja, prebacivanja lopte s jednog kraja na drugi. Toliko se nekad tiješimo sa tim da ide na bolje, jedan gol da ne mogu postić, i još genijalac ubacuje onog panja od igrača umjesto Švajnija, tu je utakmica i stala. Dokle više s tim filozofiranjem, Felaini napadač, Runi vezni, pa uskoro ćeš Darmiana u napad stavit.

avatar
Thursday, 26.11.2015
16:03

Blind nam izvodi kornere, ma daj. Otkaz Van Galu pod hitno!

avatar
BayernM
Thursday, 26.11.2015
00:12

Navijac sa Manchestera ali ovo je veoma lose
Uzas

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 26.11.2015
00:11

Mislim da PSV nece kiksati protiv CSKA u narednom kolunU tom slucaju Junajtedu trebaju 3 boda iz Njemacke sto je jako teskonNajzanimljiviji raspet ceka u ovoj grupi

avatar
Adnan
Thursday, 26.11.2015
00:05

Liga Sampiona je OK,ali me ove godine zanima samo Premijer liga.U svakom slucaju,ne izaci iz ove grupe je neuspjeh.

avatar
NIKE
Thursday, 26.11.2015
00:03

Ako u ovako lošoj grupi United ne uspije proći, nek se kolektivno objese. Ova grupa je na razini Lige Evrope - realno.

avatar
Leyton Orient
Thursday, 26.11.2015
01:02

Vise ti ne postoji razina LE LS i tako to ... nije ti ni fudbal kao pre sto je bio ... danas svako svakog moze da dobije

avatar
NIKE
Thursday, 26.11.2015
00:00

In LVG we trust! Da su pametni ovi Glejzeri da otjeraju ovog i dovedu Anćelotija dok je još slobodan, to bi bio bolji potez nego Liverpul sa Klopom.

avatar
Wazza77
Friday, 27.11.2015
21:56

Trebali smo da ga menjamo za Pep-a dok je jos moglo...sada ce Anceloti u Munchen a Pep kod komsija.

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 25.11.2015
23:59

Istina boli ali Junajted je momentalno prosecan tim sa prosecnim trenerom koga je odavno pregazilo vreme i upravo taj trener pravi da ovaj tim (ko ima potencijal)izgleda tako prosecno.A Lingart je klasican primer sta znaci dobar igrac i klasa koja pravi razliku na terenu.Sta je sve taj promasio "boli" glava,zbog te promasaje "smo" ispali od Boroa u Karling kupu,Citi ostao neporazen a protiv Votforda smo na kraju osvojili 3 boda.Junajted nema klasa plej mejkera,nema napadaca i desno krilo a Depay polako ali sigurno "menja" svoje ime u Flopaya.Joj ljudi,sta je bilo ono u drugom poluvremenom?!Uzas,horor...Smoling iznosio loptu i povezivao sredinu sa napadom Junajteda a sve to sa tupim ovcjim pogledom gleda Van Gal zakovan za stolicu!!!I na kraju kao slag svega Jang je prebacio sa levog krila na desnog beka i ceo koncept je bio:pogodi Felainija....Ja ne mogu da verujem da Van Tulip od svih tih igraca ne moze da izvede 11 na terenu i da pobjedu PSV!Zar postoji jos neko ko vjeruje da pod njegovom palicom ima nekakav napredak i da je Junajted konkurentan za titulu/e......ovo je najuzasniji Junajted od kada postoji premier liga,to vam svakji iskren navijac moze rece,ne samo legende i sportske analiticare u Engleskoj.

avatar
MANUTD
Thursday, 26.11.2015
00:46

Znaci Mojesov Junajted je bio bolji, vise si voleo kad smo gubili utakmice kuci. Zanimljivo..

avatar
Emre Can
Thursday, 26.11.2015
19:32

Ti ne znas kad se stavljaju velika slova, kako se pisu pridevi pravilno, ko si ti da nekome nesto kazes?

avatar
Enciklopedija
Thursday, 26.11.2015
00:56

Sve je na mestu sto si rekao..Ali videces da ce sa ovim njegovim taktikama i siguricama po 1:0,2:0 da uzme titulu..Mi jednostavno nismo navikli na Traford bez golova...

avatar
The KING(guapo)
Wednesday, 25.11.2015
23:57

Ispada Junajted 100% hahahahaha

avatar
MANUTD
Thursday, 26.11.2015
00:45
avatar
XL
Thursday, 26.11.2015
01:56

Dizac tegova pokazuje ono sto sam ja napisao jos kada je bila vest da ce preci u Liverpul, da je prosecan igrac.

avatar
Nenad
Wednesday, 25.11.2015
23:57

Ovu prevaru od trnera oterati koliko u januaru, inace ce ce covek unistiti sve ono sto ovaj klub cini velikim.nDati Skolsu i Gigsu da vode klub do kraja sezone jer ovaj, zivi bili pa videli ovaj nista uraditi nece.nNeki su me ovde osporavali kada sam rekao da Skols bude trener, kao nema trenerskog iskustva, i lako je pricati.nE ovaj, ni ime necu da mu spomenem samo prica i to je sve, a klub igra sve jadnije.nDrugo : Kazu Skols i Gigs nema trenerskog iskustva.nKakvog je iskustva imao Rajkard, Gvardilola, pa i Luis Enrike kada su preuzeli Barcelonu ?nOvaj se drzi nekih samo sebi razumljivh nacina igre koji niko na ovom svetu ne razume, a igra sacuvaj boze, a i rezultati ce biti takvi.nPustiti ovu dvojicu da vode klub do kraja sezone, oni sigurno nece dopustiti ovakvu sramotu, a ako ne ide na leto Anceloti.nOvu trenersku prevaru oterati sto pre!!!!

avatar
Brat Rodrigoo
Wednesday, 25.11.2015
23:54

Dace Bog da ispanete raspadi engleski.

avatar
Nani
Wednesday, 25.11.2015
23:51

ovo je bio plac majke bozije na old trafordu...pa ovaj van gal je covek zreo za otkaz iako je mancester na 2 mestu u PL...Ja ne verujem kakav sam fudbal gledao..Ko god da kaze da Mancesteru treba stoper vrhunske klase taj nije sam sa sobom...ja bi njima sve sem odbrane stavio na popust od 70% samo sto dalje od mancestera...zajedno sa trenerom..Odbrana odradila svoj posao skolski a cirkus od veznog reda i napada da ne pricam..celo drugo poluvreme duge lopte na Felainija pa ja ne verujem..pustili nanija a ovaj depaj i yang mu nisu ni do cukljeva...lindegard je jos buranija za neku ozbiljniju pricu..treba njemu jos dosta da se uci..Runi nije vise sto je bio, nema vise onog u njemu da nosi junajted kad mu ide lose...a i pozicija veznjaka koju mu je trener dodelio ne pije vodu..ako ne mogu psv da pobede kod kuce o cemu da pricamo kad nalete na nekog jaceg..sta ce ako nalete na barselonu ako prodju u drugu fazu..pa igrace se viktorije a ne fudbala..SRAMOTA ZA VAN GALA I ZA MANCESTER STO DOPUSTAJU DA TA VELICINA OD KLUBA IGRA KAO DA SU STOUK A NE NAJTROFEJNIJI ENGLESKI KLUB..

avatar
Mun.Utd
Wednesday, 25.11.2015
23:50

Od sledeceg kola 1.

avatar
Ulquiorra Cifer
Thursday, 26.11.2015
00:58

S ovakvom igrom ako dobijete Lester onda svaka čast imate šanse za titulu.

avatar
Nemanja Radulovic
Wednesday, 25.11.2015
23:46

Pored ove vecerasnje tekme moglo da se pogleda dva filma,sezona neke serije dva teniska meca i kad vratis i dalje bi trajala koliko dosadan mec,ja ne znam sto ovako veliki klup sa takvom istorije ove godine igra tako dosadan fudbal,ako zna neko nek mi odg ja ne znam sta je ove sezone sa Mutd??

avatar
cammereturn2
Wednesday, 25.11.2015
23:45

Djabe Unitedu još milijarda za transfere kad neznaju .

avatar
MANUTD
Thursday, 26.11.2015
00:44

Dzaba ljudima tolike knjige i dalje su mnogi nepismeni.

avatar
MANUTD
Monday, 30.11.2015
15:14

Sta fali rezultatima? 3. na tabeli sa samo bodom zaostatka od sitija koji je prvi, pritom siti ima odigrano 8 utakmica kuci, a Junajted svega 6.

avatar
cammereturn2
Monday, 30.11.2015
12:29

Eto pismenjak mi govori , da znaju ne bi toliko fulali , placaju svaki škam vise nego sto vrijede i eto im rezultata .

avatar
Wazza77
Friday, 27.11.2015
22:04
avatar
kasskader
Wednesday, 25.11.2015
23:44

Runi zadnji vezni...jako originalno!

avatar
Pipoo
Wednesday, 25.11.2015
23:44

van gale molim te dajsi sam otkaz i zavrsigi veke nasite navivacki maki ... te molam te molam te molam zamini veke ednas od old traford !!!!

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 25.11.2015
23:43

Lost in possessions....

avatar
Danilo Mitrovic
Wednesday, 25.11.2015
23:42

Muka mi je više da gledam ovog Lingarda u timu. Mata je za njega doktor. Sa ovakvom igrom u drugom poluvremenu nismo zaslužili pobedu. Lepo je rekao komentator na areni,Runi ne može ništa da uradi kad igra zadnjeg veznog. Felainija ne želim da komentarišem,samo mislim da su on i Žiru blizanci,samo su ih roditelji razdvojili :)

avatar
ManchesterUnited
Wednesday, 25.11.2015
23:41

Igra nam je OCAJNA.Nadam se da necemo proci grupu jer nismo ni zasluzili.To ce valjda biti dovoljan razlog da LVG dobije otkaz.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 25.11.2015
23:40

Meni su ovaj Van gal i Junated postali komedija...Ja uopste ne znam kako su oni drugi na tabeli u Premijer Ligi.

avatar
Carina
Wednesday, 25.11.2015
23:49

Luda sreca, nista drugo

avatar
Van Gal Konj
Wednesday, 25.11.2015
23:52

Ja ne znam kako Barca nije izbacena iz svih takmicenja zbog milijardu malverzacija, pitam se !?