Grujin san, da li se poklapa sa Klopovim idejama?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.12.2019.
10:36
Izvor: Sportske.net

Marko Grujić o svojim planovima u budućnosti.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Srpski fudbaler Marko Grujić je drugu uzastopnu sezonu u Herti iz Berlina, u prvoj je bio briljantan, a u drugoj ima malih problema zbog promena trenera, ali ponovo je standardan.

Ovaj 23-godišnji fudbaler sredine terena planira da se vrati na "Enfild" naredne godine, a da li je to plan Jirgena Klopa?

"Moj san je da igram za Liverpul sledeće sezone. Ako ne, voleo bih da ostanem ovde u Herti, sviđa mi se ovaj projekat. Navijač sam Herte, sve izgleda profesionalno i ambiciozno. Uslovi su sjajni. Berlin zaslužuje evropski fudbal",
rekao je Grujić.

"Liverpul gleda sve moje utakmice i brine kada ja ne igram. Stičem iskustvo igranja, analiziramo svaku moju utakmicu. Sve u svemu, nadam se da ću igrati za Liverpul sledeće sezone",
rekao je Grujić.

Marko Grujić je prvo pojačanje Jirgena Klopa u Liverpulu, ali nije dobio odgovarajuću šansu u tom klubu i do sada je uglavnom bio na pozajmicama.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Normal one
Friday, 06.12.2019
14:28

Grujic i Vilson sledece sezone moraju da dobiju sansu. Lalani je ovo poslednja sezona, Milner ce ostati ali ce biti psiholooska podrska timu (ipak ce imati 35 godina sledece sezone), sa Keitom pitanje sta ce biti.