Grujić se već oporavio, evo kada će ponovo na teren

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.10.2018.
20:07
Izvor: Sportske.net

Sjajne vesti iz nemačke prestonice. Srpski internacionalac Marko Grujić vratio se laganim treninzima, a izgleda da će brže od očekivanog početi da radi punim intenzitetom.

Epa/Felipe Trueba
Epa/Felipe Trueba

Povezane vesti

Pozajmica na koju je Liverpul poslao srpskog vezistu Marka Grujića minulog leta pokazala se kao pun pogodak.

Bivši fudbaler Crvene zvezde izborio se za mesto u startnoj postavi Herte, ali je već nakon četvrte zvanične utakmice u dresu prestoničkog kluba morao na dužu pauzu.

U meču sa Borusijom Menhengladbah Grujić je povredio ligamente skočnog zgloba. Procenjeno je da će pauzirati oko mesec i po dana, ali je oporavak tekao bolje nego što se očekivalo.

"Izgleda da je povreda sanirana brže nego što se očekivalo. Nadam se da ću sledeće nedelje trenirati sa ekipom", rekao je Marko Grujić danas za "Kiker".

Srpski reprezentativac danas je radio individualno i bez lopte. "Kiker" prenosi da je prvi put nakon povrede Grujić nesmetano trčao i to je pokazatelj da oporavak teče bolje nego što se očekivalo.

Grujić je zbog povrede skočnog zgloba propustio tri utakmice u Bundesligi, ali i utakmice koje je "A" selekcija odigrala u Ligi nacija protiv Crne Gore i Rumunije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke