Grujić se oglasio posle povrede, koliko će pauzirati i kakva je reakcija iz Liverpula?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.09.2018.
12:32
Izvor: Sportske.net

Poznate i prve procene koliko će srpski reprezentativac provesti van terena.

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Marko Grujić se odlično snašao u ekipi Herte posle dolaska na pozajmicu ovog leta iz Liverpula, ali taj odličan utisak pokvaren je njegovom jučerašnjom povredom u utakmici sa Menhengladbahom.

Posle oštrog starta Patrika Hermana, Grujić je pokidao ligamente desnog skočnog zgloba, a danas se pojavila i procena koliko će morati da pauzira.

Prve prognoze su da će oporavak trajati oko šest nedelja, a u Herti žale što će u tom periodu ostati bez svog sve važnijeg igrača.

''Marko je za kratko vreme napravio razliku u našem timu, a na nama je sada da mu pomognemo da se što pre oporavi'', istakao je generalni menadžer Herte Mihael Prec.

Očekivala se i reakcija iz Liverpula, a ono što danas prenosi tamošnji ''Liverpool Echo'', to je da na ''Enfildu'' ne planiraju da Grujića vrate u Englesku tokom njegovog perioda oporavka.

U međuvremenu se i sam fudbaler oglasio na Instagramu.

''Nadam se da povreda nije toliko teška i da ću se brzo vratiti na teren. Vaša podrška mi olakšava situaciju'', napisao je Grujić, uz brojne poruke podrške.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Sunday, 23.09.2018
13:22

Sest nedelja nije strasno ali nikako da naletim na start, samo na fotku koja jeste strasna. Ono je crveni ko vrata i to da moze sudija bi trebalo i samar da mu lupi.