Grujić ponovo izabran za igrača utakmice!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.07.2016.
09:22
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Marko Grujić nije mogao da poželi bolji početak u Liverpulu pošto je pored dva sjajna poluvremena i dva postignuta gola i drugi put poneo zvanje najboljeg igrača utakmice.

liverpoolfc.com
liverpoolfc.com

Povezane vesti

Ekipa Jirgena Klopa u sredu je odigrala četvrtu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za nastupajuću sezonu. Protivnik "Crvenih" bio je član Čempionšipa Hadersfild, a Liverpul je slavio sa 2:0 (1:0) na stadionu "Džon Smit".

Pisali smo već da je utakmicu obeležila još jedna odlična partija Marka Grujića koji je na terenu proveo prvih 45 minuta i uspeo da postigne svoj drugi gol u dresu Liverpula.

Da je doskorašnji član Crvene zvezde prikazao još jednu odličnu partiju u dresu "Redsa" potvrđuje i anketa na zvaničnom "Tviter" nalogu Liverpula gde gotovo 6 miliona pratilaca može da glasa za najboljeg igrača na poslednjoj odigranoj utakmici.

Baš kao što je to bio slučaj nakon utakmice sa Flitvudom i ovoga puta je najveći broj glasova (44%) dobio srpski internacionalac Marko Grujić koji je na taj način drugi put u karijeri odabran za najboljeg igrača jedne Liverpulove utakmice.


Priznanje koje stiže od navijača uvek ima posebnu težinu i nema sumnje da će Marko Grujić posle ovakvog učinka na Evropskom tlu sa puno elana nastaviti da radi tokom priprema koje Liverpul nastavlja u Severnoj Americi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Thursday, 21.07.2016
14:27

Dečko je dobar u glavi i mislim da će uspeti, do sada nisam navijao za njega jer volim drugi klub :), ali od sada sam njegov fan.

avatar
Thursday, 21.07.2016
10:32

Bravo za Vladimira Cepzanovica..Ovo je njegovih ruku delo

avatar
misi komad ko zec
Thursday, 21.07.2016
10:26

Zasto je ovoliko forsiran Marko Grujic na Sportske.net?Zar jedna vest nije dovoljna za prosecnog mladog fudbalera?Velike vesti o njegovim partijama na PRIJATELJSKIM utakmicama.Vidim gospodin novinar Mihajlo Vidojevic je naostreni zvezdas.Ja jesam Grobar i sada mislite da imam komplekse na Marka Grujica i tome sto je doskorasnji igrac Crvene Zvezde.Grujic jeste izvandredan igrac ali toliko ste preterali.Ja kao stalni citalac ovog sjajnog sportskog portala imam pravo da citam kamatne vesti,a ne forsiranje prakticno nebitnih igraca.Dojadilo mi je.

avatar
ddr16
Thursday, 21.07.2016
11:35

zasto nebitan igrac? on je,ako ovako nastavi da se razvija,buducnost nase reprezentacije. decko ima tek 20 god i stigao je do liverpula,dao dva gola na dve utakmice(nebitno ko su protivnici),bolje o tome da ima 10 vesti dnevno nego da pisu o balotelijevim glupostima ili transfer nagadjanjima....

avatar
misi komad ko zec
Thursday, 21.07.2016
13:17

Dobar dan gospodine giallorossikg da li ste sigurni u to sto govorite?nlupajte minuse...lupacete se vi u glavu.

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 21.07.2016
12:22

A ne smeta ti kada Ronaldo sa mocnim Realom daje Wolzburgu 3 gola.

avatar
Thursday, 21.07.2016
10:05

Gruja magija !! svaka cast majstore iako navijam za Junajted svu srecu ti zelim u Liverpulu !!