Grujić o povratku u Liverpul: "Nisam glup..."

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 08.01.2020.
21:29
Izvor: Sportske.net

Kakve su šanse da se Marko Grujić vrati u Liverpul?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Ekipa Liverpula ima veoma jak vezni red i tu trenutno nema mesta za Marka Grujića. Ipak, srpski fudbaler pokušava na sve načine da se dopadne Jirgenu Klopu, a to najbolje radi dobrim igrama u dresu Herte iz Berlina.

Kod oba trenera ove sezone igra u startnoj postavi i nezamenjiv je član, a o svom potencijalnom povratku u Liverpul odakle je na pozajmici u Herti, rekao je dosta toga.

"Znam da će biti teško vratiti se. Nisam glup, znam da je Liverpul neverovatan tim, najbolji tim na svetu. Znam da moram da budem na veoma visokom nivou ako želim šansu. Zbog toga ću gledati svaku njihovu utakmicu. Moram da naučim njihov nivo, poboljšanje je jedini put koji mi može pomoći.

Želim da poboljšam svaki deo moje igre. Defanziva je veliki deo, jer kada pogledate kako se Liverpul brani... Svaki igrač se bori za svaki deo terena, to je tako impresivno. Ponekad se umorim samo dok ih gledam. Džordan, Vajnaldum, Fabinjo, Milner... Svi oni su model kako ja treba da igram. Njihov posao je donekle potcenjen, a rade tako dobar posao. Igraju sa toliko intenziteta, oni mi moraju biti inspiracija"
, rekao je Grujić.

Mislite li da ima šanse?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Mikša
Friday, 10.01.2020
15:37

U Liverpulu bi za sezonu, dve mogao da nadje mesto, ali u reprezentaciji Srbije vec nema sanse. Tu je mnogo jaca konkurencija.

avatar
TheMagician
Thursday, 09.01.2020
16:12

Ako se umori dok gleda Liverpul, soobodno nek' se ne vraca.

avatar
Dorotej
Thursday, 09.01.2020
11:35

Treba da zaboravi na Liverpul i okrene se realnim ciljevima, za početak da ne izgubi mesto u startnoj postavi Herte.

avatar
Делија_момак
Thursday, 09.01.2020
00:19

Има шансе. Следеће сезоне тешко, оне тамо - можда. Не зависи од њега све. Ливерпулов везни ред је прејак тренутно. Нема ни за све места у стартних 11. Можда када би неко отишао, Грујић би могао да ускочи да се бори за место. У овом тренутку, није реално иако бих волео да коначно један Србин успе у Ливерпулу.