Grujić: ''Liverpul je sličan Crvenoj zvezdi, sledeća sezona je moja!''

Autor: Milovan Longinov
utorak 13.09.2016.
13:17
Izvor: Sportske.net

Marko Grujić je u intervjuu za sajt kluba govorio od svojim prvim mesecima na ''Enfildu''.

twitter.com/LFC
twitter.com/LFC

Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde letos se pridružio ekipi Jirgena Klopa, u predsezoni je briljirao, postigao je tri gola, od toga jedan Barseloni, ali za sada je u Premijer ligi u drugom planu.

Očekivano, posle nastupa u Superligi Srbije, još uvek je u periodu adaptacije i potrebno mu je vreme da se navikne na engleski fudbal.

Ipak, s jedne strane, on se u Liverpulu oseća kao na stadionu ''Rajko Mitić'', kao u Beogradu.

''Crvena zvezda je veoma, veoma veliki klub, poput Liverpula ovde. Oba kluba su kao velike porodice i to je jedan od razloga zbog kog sam izabrao Liverpul. Postoji slična vrsta harmonije između kluba i navijača. Na svakom koraku u gradu mogu da osetim koliko ljudi vole Liverpul. Ovaj klub ima ogroman broj navijača i u svetu, u šta sam mogao da se uverim tokom letnje turneje, to je neverovatna harmonija između navijača i kluba'', izjavio je Grujić.

On je potom priznao da mu po dolasku u Liverpul nije bilo lako i da će morati još mnogo da radi kako bi napredovao.

''Bilo mi je teško na pripremama, naročito za mene koji dolazim iz Srbije, jer je fudbal ovde na daleko višem nivou. Trčanje, tempo, vežbe, sve je mnogo teže i ja i dalje učim i prilagođavam se. Ponosan sam što imam priliku da radim sa ovakvim timom i siguran sam da će biti sve kako treba''.

Grujić će biti strpljiv i čekaće svoju šansu, a veruje da će tek naredne sezone uspeti da se nametne.

''U prvoj sezoni samo želim da učim od ovih momaka. Ogromna mi je čast da igram sa najboljim fudbalerima na svetu. Potrudiću se da se izborim za neku minutažu kako bih se dokazao i napredovao u budućnosti. Mislim da će naredna sezona biti moja i da ću tada pokazati šta sve mogu'', zaključio je Grujić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KO!
Tuesday, 13.09.2016
15:34

splavar obicni

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 13.09.2016
17:55

covek za godinu uzeo koliko ti neces za 3 zivota

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 13.09.2016
20:10

ne radim nista,sedim kuci,programer,2 hiljade evra plata mesecno,nije puno za nase uslove i vise nego dovoljno :))

avatar
KO!
Tuesday, 13.09.2016
18:24

a ti znas gde ja radim a sta onda o tebi reci koji ne radis nista

avatar
Tuesday, 13.09.2016
13:49

Mali mnogo si se ti uzdigao spusti se malo na zemlju to sto si dao golove na pripremama svaka cast ,ali PL zna se da je najaca liga na svetu tako polako... (i ne verujem da sam procito da su Liverpul i zvezvda isti znaci sa tim poredjenjem ponizavas klub za koji navijam ) we newer walk alone.

avatar
Choki
Tuesday, 13.09.2016
14:14

Prvo, po cemu ti vidis da se on uzdigao? Drugo, PL nije najjaca liga, to bilo ko, ko iole malo prati i zna fudbal, moze da potvrdi. Trece, dobro ti je to w kod never. Moras malo jace da navijas, mozda onda budes znao slogan :)

avatar
Choki
Tuesday, 13.09.2016
22:10

Pa cekaj, ako su daleko od njih, kako je to najjaca liga? Hteo si da kazes da su timovi koji se bore za opstanak u PL jaci od ovih iz Primere? I da je tako, a nije, sta to dokazuje? Da imaju bolje solja ekipe? :)

avatar
Tuesday, 13.09.2016
15:13

Ne pricam o jacini najacih timova tu dominira barsa , real , bajern, juve i englezi su daleko od njih ali ja pricam o ovim ''manjim'' timovima gde sam siguran da bi jedan bormut koji se bori za ostanak u PL bio pa izmedju 5. i 10. mesta u spanskoj ligi i to ko makar malo prati fudbal znao.

avatar
Tuesday, 13.09.2016
14:18

Na stranu sto ne ide tako slogan, pise se never.

avatar
Bomb@$
Tuesday, 13.09.2016
13:48

Naucili ga u Zvezdi da je iduca sezona nasa, pa mu i u Liverpoolu govore iduca sezona je tvoja. Dobro se vise nije umorio od toga.. Salu na stranu.. Gruja izbori ti ove godine startnu i pokazi svima kakav si majstor .. Srecno

avatar
Tuesday, 13.09.2016
13:33

Tako je, Liverpula u Engleskoj nema vec cetvrt veka, cz isto toliko u Evropi, a tek ta sintagma sledeca sezona sto vas povezuje preko kk, nisi ni svestan:-D

avatar
Dakijev psihijatar
Tuesday, 13.09.2016
14:06

Slicno nesto kao Milana sto nema u Italiji i Evropi godinama,a Partizana nikad nije ni bilo.I onda vrhunac kada se fuzionisu sa KK partizanom dobijamo drzavni projekat kao tipa Berluskoni umesto ispadanja zbog namestanja ostavlja svoj klub u prvoj ligi,bivsi predsednik kluba Tole namesta 6 titula i za kraj Dulo gepekuje,hvata za gusu i kuka,a drzava mu daje milione zbog toga.

avatar
Red Star
Tuesday, 13.09.2016
17:54

U engleskoj nema kluba koji nekada nije ispadao u drugu ligu pa ti ovo nema bas nekog smisla, kao i ove moralne titule kojih se tvoj tim naosvajao u svojoj istoriji.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 13.09.2016
17:11

sta ovaj kaze da je Partizan moralni pobjednik sta se i za to dodjeljuju pehari i nagrade ha ha

avatar
Tuesday, 13.09.2016
14:34

P.S. Tvoj Liverpul je nekoliko puta ispadao u Drugu ligu, nemoj samo ti da pises o tome...

avatar
Tuesday, 13.09.2016
14:32

Milana nema tri ili cetiri sezone u Italiji, a u Evropi tri, to uopste nije za poredjenje sa vasom agonijom za koju navijam da se prekine, ali da ste mi smesni, jeste, i to jako, sta ces. Dalje, Partizan je apsolutni moralni pobednik prvog Kupa evropskih sampiona i finalista 11-og ciklusa, a ostale gluposti nisu vredne komentara, vidi se da si klinac neki koji je nedorastao za ozbiljnu prepisku.